Kumsalsmom Durununannesi46 anladım canım aramızda 15 gün var ya benim 23 nisan olunca uzun hali seninde nisan diye düşündüm 😊
rabiamustafa goktugun_annesiii bizimde bugün kontrol vardı nst falan sancı bişy çıkmadı şükür haftaya salı muayene çağırdı yine çatıya bakçam dedi ozmana kadar doğurmazsam tabi 😂
rabiamustafa goktugun_annesiii olmazmı yaa bide günü saati belli olmayınca ay gecemi sancım tutar gün içindemi yakalanırım falan o telaşeler başaldı😀
goktugun_annesiii rabiamustafa Allah’ın izniyle birşey olmaz inşallah kuzum Allah’a emanetiz valla 🥰🥰
rabiamustafa goktugun_annesiii bi yanım hemen gelsin artık diyo sonra o yalancı sancıyı hatırlıyorumda 😲😲😲duuur diyorum şimdiden savaşıyorum kızımla 😁
rabiamustafa goktugun_annesiii kız bide ben naparım bunun inadıyla video çekeyim diyorum resmen dışarda gibi artık hareketleri okadar net belli oluyo videoyu başlattığım an kıpırdamıcam diyo be 😂hiç anısı olamıcak elimde videosu 😞
goktugun_annesiii rabiamustafa Haha 😅😅 kız benimde yok valla aynen çok hareketliler maşallah kuzucuklara hele bir doğsunlar da Popolarini ısıralım😅😅🧡🧡