rabiamustafa goktugun_annesiii sadece sakin ol sıkma kendini okadar😉bide şöyle düşün bebişleri nasıl yaptık onda bişy olmuyosa 2 parmaktan hiç.bişy olmaz saniyeöer içinde bitiyo😁
goktugun_annesiii rabiamustafa 2 gün sonra yapacak bakalım sakin olmaya çalısıcam 😅😅 kiz azıcık da utanma var çocuk yaparken en azından eşim diyorsun 😅😅
rabiamustafa goktugun_annesiii sorma valla bn korkudan çok utanmaktan yerin dibine girdim o çatala yatana kadar ama yeşil bi önlük verdi ört üstünü dedi hazır olunca seslendim yüzüme bakarak muayene etti hiç bakmadı oralara rahatladım o esnada bnde 😊
goktugun_annesiii rabiamustafa O zaman banada öyle yapar herhalde ya 😅 ne dedi peki canım varın uygunmu normal doğuma nasılmış açıklık var mi
rabiamustafa goktugun_annesiii sen bu çatıyla beni bile doğurursun dedi normal olucak nasipse canım 😀😀😀
goktugun_annesiii rabiamustafa ay hadi İnşallah canım valla rabbim sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah çok sevindim 😇💙
rabiamustafa goktugun_annesiii amin canım darısı sana olsun inşallah normal olsun ameliyat işi zor valla safra kesemdem oldumda amaaaann 10gün ne oturabildim ne yatıp kalkabildim yanlız dikişsiz kesisiz atlatalım inşallah 😣
goktugun_annesiii rabiamustafa valla canım her iki doğumdan da çok korkuyorum bakalım yarın ne diyecek doktorum amin inşallah sağ salim bir dogurabilseydik iyiydi de işte bakalım ne zaman gelecek bizim bücürler 😅❤️
rabiamustafa goktugun_annesiii naptın canım bittimi kontrolün napıyomuş minik adam 😍sen naptın nasıl geçti muayene😉
goktugun_annesiii rabiamustafa canım gittim doktora çatı muayenesi yaptı aşırı acıdı sana anlatamam ya 🤦🏼♀️ doktorum catin çok dar istesende yapamazsın normal doğum dedi sezeryan yapalım dedi bende kabul ettim 6 Ocak bebeğimi kucağıma alacağım Allah’ın izniyle 🥰🤰