Pamugummm minikanne bende carsamba gidecem cunku daha fazla bekleyemecem cok merak ediyorum bebegimi 🤗
GkeCanKaran Pamugummm bugun bizimde tam 8+0 kalp atışını duyduk çok şükür🙏 Temmuz sonu ağustos başı kısmetse bizim☺ Sabah bulantılarım çok var çözüm bulamıyorum
Mrve GkeCanKaran beyaz leblebi ye ustune 10 dk su içme yatım kase yiyebilirsem ye birebir yanmayı glnda alıyor
Emnmntmhmmt Pamugummm baslamis dedi doktor ultrasonda gösterdi hareketli bisey var diye ama dinleyemedim cihazin ses cikisi yokmus. haftaya cuma gidicem dinlemeye
Ceylinim Merhaba herkese 🙋 kendim de temmuz doğumluyum ikinci bebişim de temmuzda doğacak inşallah ilk bebeğim Aralık doğumlu üç gün oldu üç yaşını doldurdu 😊😊 bu arada 11+3 uz
Ceylinim Lilipo bende azaldı galiba diyorum hop ertesi gün başlıyor ama azalıyor inşallah uyku gitmedi bende hala halsizlik ve uyku doyamıyorum kafam yerden kalkmıyor çalışıyorum bide zor oluyor
Zuhrem Aynur61 merhaba canım ben 5 haftalık 2 gebeligim rabiim hepımıze saglıklı dogumlar nasıp etsin ❤
SengulEkremzl Bende bugun 10 haftalik oldum bugune kadar hic bi sikintim yoktu diyebilirm dunden beri migde bulantilarm basladi ve kasik agrilarm ara ara 🤦🏼♀️
Lilipo Ceylinim ben çalışmıyorum akşam erken uyusamda sabah 12 de kalkıyorum 😃 bulantıda aynı şekilde oluyo ama suan 4 gündür bulanmıyo. ikili test ne zaman yapılcak sana canım ?
Zhlinn Bende 10+4 üm doktorum 16 Temmuz dedı. Bir hafta öncesine bakalım dedı.az daha gayret kendi doğum günümde 11 temmuzda bebegımı kucağıma alırım🙂) sağlıklı gelsin de hepsi inşallah😍😍