MerveYeilyurtahin Selam kızlar bende temmuz annesiyim. 15 Temmuz inşallah. 10+5 im. Bulantılarım baya bi azaldı çok şükür. Allah hepimize hayırlı sağ salim evlatlarımıza kavuşmayı nasip eder inşallah 😍🙏
Ceylinim sbl89 al benden de o kadar bugün işyerinde sandalyede uyumuşum hiç bilmem böyle oldugumu bide o uyku ne tatlı yaaa 🤣
MerveAkbs Ben de temmuz annesiyim ☺ Eşimin Doğum tarihi ve evlilik yıldönümümüz 16 temmuz bebiş de inşallah o tarihte gelir 😃🤰🏻
Bernaaa Selamlar temmuz anneleri😇😇😇11+4, temmuz 7 hayırlısıyla doğum 1tane oğlum var 8 yaşında bu 2.gebeligim...heyecanla bekliyoruz cinsiyetini😚😚😚
Busrabozdemir 11+3 bulantılar kusmalar gidiyorda ya bu halsizlik niye hergün artıyor 😵😵 ölümüne uyku isteğii😒
Mrve GkeCanKaran beyaz leblebi ye ustune 10 dk su içme yatım kase yiyebilirsem ye birebir yanmayı glnda alıyor
Tugceburak İyi geceler anneler 9+2 hamileyim kasıklarımda agrı var ve bende acık renkte kahverengi akıntı geliyor iğne vuruldum gecti yine basladı doktor korkma biz onlemimizi aldık dedi ama ben yinede tedirginim
Elfylmz Bizde 8 hafta 1 günlük olduk 26 temmuzda doğacak inşallah bebisim kahverengi leke ve uyku dışında bi problemimiz yok