GkeCanKaran Pamugummm bugun bizimde tam 8+0 kalp atışını duyduk çok şükür🙏 Temmuz sonu ağustos başı kısmetse bizim☺ Sabah bulantılarım çok var çözüm bulamıyorum
Pamugummm Betul3425 masallah ne guzel kalp atislarini ne zaman duyucaksiniz doktorunuz ne zaman dedi sizin icin
Betul3425 Pamugummm benim ikinci gebeliğim olduğu için açıkçası daha tecrübeli davranıyorum. Henüz doktora gitmedim. Kan tahliliyle gebe olduğumu öğrendim. Doktor kontrolünede bu hafta sonu gidicem inşallah. Acele etmek istemedim açıkçası 😬
Mrve Pamugummm slm bnde gecen hafta ogrendim 6 haftalıktı kalp atısını duyamayız şimdi dedi hftaya gel dedi bugun gittk ve 7 hafta 4 gunluk oldugunu ogrendık hem net olarak görduk hemde kalp atışını duyduk keske video atılsa gndrrm cektik ☺☺☺
Mrve cemileanlar FatoKarakuztrk canım birebiriz temmuzun kacı dedi dr size bn hiç sormadım🙈 bugun kalp atışını dinledik minnoşu görduk gayet net☺☺
FatoKarakuztrk Kızlar merhaba bnde son adet tarihine göre 8+3 üm pazartesi kontrolümüz vardı doktor 7+4 dedi Temmuz nasipse bizimde
Nrnr FatoKarakuztrk canım bana doktor söylemedi kaç haftalık hamile olduğumu son adet tarhime göre hesapladım perşembe günü kalp atışları için gidicem randevum var sorcam doktoruma ve şuana kadar hiç bir test yaptırmadı bana erken diyemi acaba tecrübeli anneler akıl versin bana 🤰🤰
RehoGelin 10+3 üm bende Temmuz 16 hesaplıyoruz ama benim evlat maşallah fırıldak gibi kalp atışı için bile zor tutuyoruz kendisini erken gelmez inşallah Rabbim hepimize hayırlı doğumlar hayırlı evlatlar versin 😍😊
Pamugummm FatoKarakuztrk tsk ederim 😊 ben ogrendim ogreneli hamile oldugumu daha doktora gitmedim suan 6+4 düm haftaya gidecem insallah gittiğim de duyarim😊
FatoKarakuztrk Pamugummm duyarsınız inş hayatımda duydugum en güzel sesti rabbm sağ saglim kucağımıza almayı nasip etsin inş
Beratzgenci FatoKarakuztrk bizde 10+0 haftalıgız temmuz 20 inş dogum bnde 6 haftaşık duydum kalp atısını