Fatma29 karauzumannesi 153ü arayım süt yardımı için arıyorum diyin birkaç soru soruyor sonra kabul olup olmadığı bilgisi mesaj olarak geliyor
Elo46 Zekiye06 Yoo bız sosyal yardım almıyoruz ama yınede süt alabılıyorum yanı eşimde bende sıgortalı oldugum halde.
Edaenes_3 Elo46 Peki sadece hamilesiniz diyemi süt yardımı alıyorsunuz yoksa 3 6 yaş arası çocuğunuz mu var
Papaatyaam_38 demetemre Kayseride hangi belediye veriyor canım ? Ben talasta oturuyorum hiç duymadım 🙈
YeninesilAnne Glbyz61 başvuruyu nasıl yaptınız. Süreç nasıl ilerledi. Maddi durum çok önemli oluyo mu bu yardım konusunda
papatya56 Minnakinannesii Ben serklajlı olduğum için eğitime katılamam ama ihtiyacım vardı arıcam bakalım İnşallah
07-02-2019 papatya56 egitime yattıgınız yerden giriyorsunuz zaten bılgısayardan ama yıne sansınızı deneyın
Minnakinannesii papatya56 bilgisiyar uzerinden katiliyorsunuz telefondan oluyormu bilmiyorum ama benim 1 haftam kaldi 28 e egitime aldiklarinda bilgi veriririm yine.
burcin2021 Sakarya’da böylesi bir şeyden haberi olan var mı :) ihtiyaç sahiplerine mi yoksa herkese mi yardım ediliyor acaba ? Bize çıkmasa bile en azından etrafınıza duyururuz
Defneismam demetemre bende kayserideyim ilk defa duydum böyle bir yardım ama çok güzelmiş ihtiyaç sahiplerine çok iyi olur