Filiz1 55alp34 Ümraniyedeyim ben başta bana da msj geldi sizi uygun görmedik diye daha sonra 1 ay içerisinde geri aradılar bilgilerimi aldılar 1 hafta sonrada getirdiler
Filiz1 SamsonsMom ben 153ü aradım tuşlama yöntemiyle müsteri hizmetine bağlandım ve gebelere yapılan yenidoğan destek paketine basvurmak istiyorum dedim bilgilerimi aldı size geri dönüş yapacaklar dedi
Filiz1 Zatmy evimize geldiler maddiyi sordu eşim asgari ücret alıyo dedim eşiniz adına kayıtlı bişey var mı dediler bende dedim babasının 250bin liralık arabası var onun adına
Sibeltug Kocaelinde yaşayıp bu destekleri alan var mı acaba ? Ben yeni taşındığım için şehrin olanaklarını pek bilmiyorum.😌
iremcannn1907 Meltem16 maalesef ama bu bizim ilçe belediyemizde böyle. Belki sizin belediyeler vermeye devam ediyordur bir danışın isterseniz ☺️
Sibeltug Ikranurunannesi41 hiç şaşırmadım🤦♀️ Neredesiniz bu arada belki komşuyuzdur🥰 ben gurbetten geldiğim için kendime arkadaş arıyorum🙈☺️☺️
Omerhuma Glbyz61 nereyi arıyoruz bende 32 haftalık hamileyim dogumdan once mi aramak gerekiyo yardımcı olurmusunz rica etsem
Melos12 ReyhanOzer0 bilmiyorum ki canım ama geldiklerini söylediler sanırım durumuna felan bakıyorlar eşyaya felan anlamadım
Laleozkan_09 Nazlimom doğum parası ya da doğum yardımları , hediyeleri doğumdan bebeğin sağ doğmasından sonra yapılır. Hamileyken başvuru kabul edilmiyor canım.