Kilaflarinmucizesi Ersibneh 153 ü aradım ama olumlu bir cevap alamadım. Belediyemizde böyle bir uygulama yok. İstanbul Bahçelievler
Ersibneh Pnr_2021 hangi il ilçe beniö de 1.5 yaşın da bebeğim var süt veriyorum nasıl başvurabiliiö yardımcı olur musunuz
Melos12 Ersibneh canım doğumdan sonra veriyoruz dedi ama şimdiden başvuruya kayıt ediyorlar anne bebek deme aradığında hayırseverlerin gönlüne bırakıyorlar bebek yenidoğan paketi de belediyenin kesin verdiği bişey
Busrabaksii Yavasi Bize geçen hafta geldiler kapı çalındı açtım bende dolandırıcı falan sandım baştan hatta. Kart gosterdiler ibbden geliyorlarmis. Sağlık ocağı bütün hamilelere giriş yapmis benim oturduğum yerde. Anket yaptılar ihtiyacı olan veya halk süt almak isteyen varsa 153 ten başvuru yapsınlar dediler gittiler. Bende anlamadım ama bu şekilde söyleyip bir arayin isterseniz
canbabacan Yavasi 153 arayınca sosyal yardimlaşma yı tüşluyirsunuz zaten orda söylüyor halk süt projesi diye sonra sizi denetlemeye geliyolar maddi durum a göre veriliyor ayrıca market yardimida yapiyorlar 1 defalık değil her ay
tomrisveannesi MrsMavis internetten araştırdım bir whatsapp numarasına ulaştım büyükşehir belediyesi numarasına. Oradan iletişim bilgilerimi verdim talebiniz iletildi dedi. Bursa büyükşehir belediyesinin sitesinden buldum numarayı. 05424231616 numara. Gelir mi bilemiyorum ama.
Ozlemmmmmmm SeydaPrc SeydaPrc tmam cok tsekkürler pzryesi dogum ins onu da basvururum unutmam umarim 💕
35lavanta nesenese Biz bir yere başvurmadık ama doğumdan sonra birgün geldi bir bayan çanta getirdi içinde şampuannıslak mendil bez hastane çıkışı küçük nohut battaniye yastık falan vardı belki başka bişeyler daha vardı ama aklımda bu kalmış..
Betul-85 Ben İstanbul Maltepe deyim,dün burda ki yazışmaları gördükten sonra aradım Maltepe sosyal hizmetler Md. Doğum yardımı adı altında bi4 seferlik bir ödeme yapıyorlarmış,onun harici yardım paketi yok denildi.
55alp34 Filiz1 şimdiye kdar ardıklarımda hep olumsuz cevap verdiler pzartesi aricam pes etmicem durumum iyi olsa zaten aramam getirsinler banada ya okdar ihtiyacım varki sanki kişiye özel muamele yapıyolarmış gbi hissediyorum