Suzan-mustafa55 Rabbim herkeze sağlıklı ahlaklı imanlı güzel evlatlar nasip etsin rabbim kimseye evlat hasreti cektirmesin 3uncu denememdi gene olmadı diye kendimi salmıştım ki 5ci gün emriyosuydu 7ci gün test yaptım negatifti iyice yaydım gezdim oyalandim maksat kafa dagitmak allahtan kimseye söylemiştim bu sefer 9uncu günde eşim zorla kan testine götürdü 2 günde ne değişecek diye kavga ediyorduk kiiiiii pozitif cıktı ve rabbime bin şükür yolu yarıladık biz korka korka buda benim 18 sene sonra basima gelen en güzel mucizemdi
m060918 Suzan-mustafa55 ne güzel yazmışsın canım Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin , bizlere de hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 💕
Mom54544 m060918 3.gun embriyosu çift transferden teki tuttu şimdi 2 ay 9 günlük 😍 12.gun kanda öğrendim yine de test yaptım görmek için ama negatif çıktı 21.gun çok çok silik çıktı diyeceğim o ki asla kanda görmeden test yapmayın öncesinde ya yipranmamak için
m060918 Mom54544 Canııım bende yaptım bu sabah test biliyorum çok erken ama negatif çıktı çok üzüldüm 😞 Bidaha tekrarlamıycam ama testi
m060918 Deletedmom_9 Valla bel ağrım var kuşum biraz gezinince WC dahi gitsem gelince belim ağrıyo 🥲 sen nasılsın
Deletedmom_9 m060918 estrofem progestan fitil günde 3 kez Prednol Gün aşırı da progestan iğne Birde oksapar var her gün, en zoru bu iğne cok yakıyor. Ek olarakta folik asit ve coraspirin sen neler kullanıyorsun
m060918 Deletedmom_9 bende Estrofem günde 3 kere Duphaston günde 3 kere, Progestan 3 kere , folik asit 1 kere, tiroit ilacı, kan hapı, proluton haftada bir kere, oksapr günde 1 kere😌 oksapar efsaneeee acıyo ama ben göbekten yapıyorum