m060918 Deletedmom_9 bende Estrofem günde 3 kere Duphaston günde 3 kere, Progestan 3 kere , folik asit 1 kere, tiroit ilacı, kan hapı, proluton haftada bir kere, oksapr günde 1 kere😌 oksapar efsaneeee acıyo ama ben göbekten yapıyorum
m060918 Deletedmom_9 balım benim hiç morarmadı ama çok yavaş vuruyorum bide yapmadan önce limon kolonyası sıkıp omuzla siliyorum sonrasında iğneyi yapıyorum tekrar kolonya sıkıp siliyorum üstüne bastırıp :)
Deletedmom_9 m060918 ben de öyle yaptım ama iğne yeri morardı bu gün inşallah daha acısız atlatırım 😂
MerveKD m060918 Benim 5.gün embriyosuydu dayanamadım 5.gün test yaptım hemde normal test erken gebelik testi falan değil pozitif çıkmıştı şuan 20.haftadayız 🤲🏻 Allah size de tüm isteyenlere de nasip etsin inşallah ☺️🤲🏻
seherbyrktr Atlans evet çıkar değerin düşük olmadan çıkar 😍🤲inşallah sımsıkı tutunmuslardir minnoslar 🤲
seherbyrktr Atlans kusura bakmayın bu formu yeni yeni öğreniyorum kullanmayi mesajınızı simdi gördüm test yaptınız mı merak ettim insallsh tutulmuştur minnoslariniz🤲🤗
Atlans seherbyrktr evet 7.günü ve 8. Günü yani dün yaptırdım ilk testim 124 2. 200 çıktı ❤️ Siz yaptınız mı test