Sude-96 nevarneyokk yaaa kuzum benim amin inşallah 🙏🏻🙏🏻🤍 hahaha leylalar hep güzel oluyor işteeee 🤍🤍 seninkide benimki gibi çok güzel geçsin inşallah Sağlıkla kavuşun 🙏🏻🤍🤍🤍
Happycivcivmom Gözünüz aydın mutlaka e bebekte ki lohusa korsesini alıp takin dikisleri ve karni destekliyor . Bu arada darısı başımıza 😊
Sude-96 alyaninannesi2 asla korkmayın acı eşiği çok yüksek biri de değilim çok çok rahat gerçekten sütüm gelmez diye asla düşünmeyin gelicek diye düşünün benim hemen gelmesinin en büyük sebebi bu eminim 🤍 sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah 🙏🏻🤍🤍🤍
yigitegenin_annesi1 Sude-96 rabbim prensese sağlıklı hayrılı ömrüler nasip etsin 💞 sanada çok geçmiş olsn darısı başıma inşlah💕💜
Sude-96 Kia hastaneden daha önce yattığımda memnun kalmıştım bu sefer hiç memnun kalmadım diyebilirim hiçte demiyim ama ilgi çok az dı benim bildiğim özel hastanelerde bebeğin altı değiştirirler üstü giydirirler hiç bir hizmeti alamadık
Sude-96 Zeyzeykr uyuşukluk geçtikten sonra ilk ayağa kalktığımda çıkardılar 9:30’da ameliyattan çıktım üçte ayağa kaldırdılar hiç acımıyor ama hissetmedim bile
Zehraaaaaaaaaaa Sude-96 merhabalr bugun doktoruma sordum spinal +epidural yok dedi epidural normal doğumda oluyor dedi
Fatmnrzddd Doğumdan sonra korse yada rahim toparlayıcı birşeyler kullandınız mı doktorunuz ne zaman öneriyor
Sude-96 Fatmnrzddd bana kullan diyenler oldu ama doktorum on gün sonra dedi on gün sonra kullancam zaten karnım direk aşağı indi ve çoğu kayboldu diyebilirim
Zehraaaaaaaaaaa Sude-96 gözünüz aydın :) inşallah benim de böyle geçer :) spinal de bide epidural yaptıklarını bilmiyordum doktorunzu mu söyledi siz mi istediniz. Bende isticem 😀😀 ne gibi faydası oluyor bide :)
Sude-96 Zehraaaaaaaaaaa Çok sağ ol inşallah darısı size :) Bu hastane de böyle yapılıyor muş ben söylemedim Ama araştırdım ben de söyleyecektim zaten ya bilmiyorum çok uzun süre ya hiç ağrım olmadı diyebilirim epiduralden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bunun Çok güzel ağrı yok ediyor
alparslanannesii1661 Sude-96 leylayı nasıl merak etmistim nasill naptin acaba diye girdim baktim sürekli 😍♥️ cok cok sevindim saglikla huzurla buyut inşallah bebegini 😍🙏
Sude-96 alparslanannesii1661 oy kuzum çok çok sağol amin inşallah 🤍🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok iyi leyloşumm sadece sürekli uyuyor çok zor uyanıyor 😂
mavi_kus Sude-96 bende sezaryen oldum ama epidural de yapıldı mı bilmiyorum 🤷🏼♀️ neyse hepimize çok geçmiş olsun 🥰
Sude-96 mavi_kus Epidural sırtımıza bir şey takıyorlar önden kablo uzanıyor yapılsa bilirdiniz teşekkürler 🙏🏻