Prens1prenses2 Sude-96 maşallah 🧿 canm Allah analı babana büyütsün inşallah darısı bizlere inşallah benim 38+4 oldu bizlere de bol bol dua et lütfen
Piraye2021 Sude-96 kaçıncı haftada aldılar sezeryana 🤔 Allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın olsun 💙👏👏
Sude-96 Fatmnrzddd bana kullan diyenler oldu ama doktorum on gün sonra dedi on gün sonra kullancam zaten karnım direk aşağı indi ve çoğu kayboldu diyebilirim
Sude-96 Zehraaaaaaaaaaa Çok sağ ol inşallah darısı size :) Bu hastane de böyle yapılıyor muş ben söylemedim Ama araştırdım ben de söyleyecektim zaten ya bilmiyorum çok uzun süre ya hiç ağrım olmadı diyebilirim epiduralden kaynaklı olduğunu düşünüyorum bunun Çok güzel ağrı yok ediyor
Zehraaaaaaaaaaa Sude-96 vallahi bende isticem 😀😀 söylicem ama suan daha erken diye doğumla ilgili konuşmadık zamanı gelince söyliyim bende. Ne kadar az ağrı o kadar iyi benim içinde☺️
Sude-96 alparslanannesii1661 oy kuzum çok çok sağol amin inşallah 🤍🤍🙏🏻🙏🏻🙏🏻 Çok iyi leyloşumm sadece sürekli uyuyor çok zor uyanıyor 😂
alparslanannesii1661 Sude-96 birazcik taciz et annesi ayaklarıni falan sık ben kiyamiyordum 😂🙈 ay nasil güzel bir bebektir o şimdi yavrum anasindan almış 😍🙏
Sude-96 mavi_kus Epidural sırtımıza bir şey takıyorlar önden kablo uzanıyor yapılsa bilirdiniz teşekkürler 🙏🏻
Sude-96 alparslanannesii1661 yaa hemşireler çok güzel uyandırıyorlar bende kıyamıyorum senin gibi 😂 ah kuzum benimm sağol 😂 🤍
Bebiscann Sude-96 geçmiş olsun canım rabbim evladını bağışlasın inşallah salihlerden eylesin 😍🙏🙏♥️ darısı diğer hamişlerin başına
Zambak28 Sude-96 maşallah hayırlı olsun Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah darısı başımıza🙂😍😍
poyrazinannesi3547 Maşallah sağlıkla büyüsün Leyla bebiş darısı başımıza son 25 gün görünüyor ama daha doğum şekli belli değil korku heyecan mutluluk hepsi var 😍
Sude-96 poyrazinannesi3547 çok teşekkürler sizinkide sağlıkla gelsin inşallah Allah kolay doğum nasip etsin nasıl olduğu önemli değil 🤍🤍
SecilM Sude-96 maşallah sağlıkla sorunsuz kavuşmuşsunuz. Sağlıkla huzurla büyütün inşallah ☺️ karına bastırma esnasında çok afedersiniz depend oluyor demi altta. O andan çok korkuyorum 😥
Sude-96 SecilM ilk yaptıklarında onun takmadılar ped gibi birşey koydular kalın havlu gibi o vardı bir süre ayağa kalkana kadar ben ayağa kalkınca deepend giydim