nevarneyokk Sude-96 Yaaa senin gibi güzeller güzeli bir kızın oldu demek ❤️❤️🤲🏻🥺 Allah analı babalı büyütmek nasip etsin İnşallah . Bahtı da kendi gibi güzel olsun. Not : adaş olmamıza ayrıca düştüm 😂💕
Sude-96 nevarneyokk yaaa kuzum benim amin inşallah 🙏🏻🙏🏻🤍 hahaha leylalar hep güzel oluyor işteeee 🤍🤍 seninkide benimki gibi çok güzel geçsin inşallah Sağlıkla kavuşun 🙏🏻🤍🤍🤍
alyaninannesi2 Sude-96 yaaa nasıl moral oldu. Bende yarın 11 de gireceğim sezeryana aşırı korkum var. Sontadan ağrıdan sütümün gelmemesinden 🥺
Sude-96 alyaninannesi2 asla korkmayın acı eşiği çok yüksek biri de değilim çok çok rahat gerçekten sütüm gelmez diye asla düşünmeyin gelicek diye düşünün benim hemen gelmesinin en büyük sebebi bu eminim 🤍 sağlıkla kolaylıkla geçsin inşallah 🙏🏻🤍🤍🤍
Sude-96 Anne8484 epiduralin acı çekmememde çok etkisi olduğuna eminim 🥰 baş ağrım hiç olmadı doğumdan çıkınca iki bardak filtre kahve içtim
Anne8484 mavi_kus bana baş ağrısı olmaz dedi epidural de bir damar yoluyla bsy veriyorlar galiba ameliyat sonuna kadar ama +500 daha istedi onun için ben sadcee spinal istedim
Sude-96 Ezonam sağol canım inşallah 🙏🏻 İlk ameliyattan odaya çıkar çıkmaz ondan 1 2 saaat sonra birdaha asla acımıyor hiçbirşey olmuyor
Sude-96 Asyaveannesi36 çok sağol canım amin inşallah darısı sana çok kolay doğumun olsun inşallah 🙏🏻 🤍
Sude-96 Busra_Yildiz çok çok sağolun amin inşallah 🙏🏻🤍 Allah sizede kolay pozitif doğum nasip etsin inşalalh 🤍
Sude-96 Lulikli çok sağol canım amin inşallah 🙏🏻 Yok hiçbir problem yaşamadım en ağrılı zamanlar ıyusuk olmak çok iyi hatta acı çekmiyorsunuz 🙏🏻
Sude-96 ozge07070 amin canım inşallah 🙏🏻 🤍 darısı tüm hamilelere hepinize inşallah Allah kolay doğumlar nasip etsin 🙏🏻🤍
Sude-96 _elif- sizin dediğiniz doğru ama sezeryan da ikisi bir uygulama da oluyor benimki öyle oldu hem spinal hem epidural 🙏🏻
Sevinc-Berke Sude-96 MasAllah canım sağlıkla büyüt insAllah 🥰 Benimde yatışım yapıldı yarın doğuracam insAllah 😍🐣
Sude-96 mavi_kus ya epidural mükemmel bi ağrı kesici baskıları falan çok az hissettim ameliyat esnasında sonrasında da ağrınız olunca basıyorsunuz ben saat basi bastım hiç ağrım olmadı çok çok hafif Bir regl sancısı gibi
Zehraaaaaaaaaaa Sude-96 gözünüz aydın :) inşallah benim de böyle geçer :) spinal de bide epidural yaptıklarını bilmiyordum doktorunzu mu söyledi siz mi istediniz. Bende isticem 😀😀 ne gibi faydası oluyor bide :)
mavi_kus Sude-96 bende sezaryen oldum ama epidural de yapıldı mı bilmiyorum 🤷🏼♀️ neyse hepimize çok geçmiş olsun 🥰
Meray17 Sude-96 Hayırlı olsun cnm öncelikle bebeğiniz ve annelik yolculuğunuz💞bundan sonrası için sizlere sağlıklı musmutlu bir ömür diliyorum🤗bende şunu merak ettim epidural ne kadar sürede takılı kaldı sizde? Ekstra ağrı kesici yapıldı mı peki?
Sude-96 dakpinar- oyy kuzum amin inşallah 🙏🏻 Olsunnn artık gelsede sağlıkla gelir inşalalh 🙏🏻🤍 seninkide benim ki gibi pozitif olacak eminim buna moralini yüksek tut hamişliğin son günülerinin tadını çıkart kuzum 🤍