Kızlar doğum yaptım 🥰 bilen bilir isteğe bağlı sezeryan oldum spinal+epidural oldum tavsiye ederim ikisi kombo olunca çok iyi oldu 😂 kızlar sabah yatışım yapıldı 7 gibi 8 buçuk gibi geldiler beni aldılar ameliyathaneye indik anestezi doktoru geldi hemen tek seferde spinal iğnemi yaptı asla acımıyor gerçekten normal iğne gibi sonra epidural yaptı. Bana elektrik çarpması gibi birşey oldu ama acımıyor korkmayın 😂 hiçbrişey hissetmiyorsunuz baski falan da çok çok az 5 dakka içinde kızımı gördüm 🥰 benim ameliyat öncesi de midem çok bulanıyordu birazda ondan kaynaklı çok midem bulandı ameliyatla ilgili tek sorun o oldu diyebilirim ama ilaç verip kesiyorlar bulantıyı. Ben çok korkuyordum canlı canlı sezeryandan ama asla öyle olmadı. Sondayı uyuşuklen taktılar bu arada sonra 9 buçuk gibi odaya geldim 3 e kadar açıldı Heryerim bir ağrı oluyor ama çok hafif bi regl sancısı gibi 3 de ilk ayağa kalkışım oldu mükemmel kolay kalktım hemşire sondayı çıkardı şırıngayla birşey yaptı ama asla acımadı sonra çok çok rahat yürüdüm sandalyede oturdum biraz
Sonra yattım 1 saat öncesine kadar hiçbrişeyim yoktu ama tuvalete gitmeyi biraz ertelediğim için kan birikmiş o ağrı yaptı biraz dikkat edin. Karına bastırma olayını yaptılar 2 kere ama asla acımıyor oda hiç hemde. Bu arada hemen sütüm geldi odaya çıkar çıkmaz bunun en büyük sebebi stres yapmamam bebeğim emiyor ama çok uyuyor 😂😂 biz çok çok iyiyiz sormak istediğiniz birşey olursa iyi oldukça cevaplayacağım. Ben leylama kavuştum ve gerçekten herşeye bedel o kadar güzel bir kız ki 🥰 Allah tüm gebelere yardım etsin sağlıkla kavuştursun inşallah 🙏🏻🤍 sezeryandan asla asla korkmayın baya basit boşuna korkmuşum günlerce :)