3mlek2bebkannesi Tazeanne2408 yok kız bulananın oluyomuş bizim gelinin bulanıyor kesin erkek diyo 😂😂😂
papatya-123 Açılııınnn yanlış bilgi. Bunlar heppp hurafe yaaa zaten %50 ihtimal var 🙄🙄 Benim hiiççç bulanmadı kızım olacak inşallah
35SD28 Tazeanne2408 nasipse kızımız olacak🤲 ilk başlarda çok az bulantı oldu. 2-3 kere kustum. Çok şükür daha olmadı arada mide yapmaları var 26+4üz.
Melisa22 Tazeanne2408 bence alakası yok aksine midesi bulananlarin oğlu bulanmayanlarin kızı oluyo 1.gebeligimde 3 ay kustum şuan 2.gebeligim 5.ayima girdim 2.oglum olacak hala bulantilarim devam ediyor eltimde hamile aramızda 2 hafta var bi kere bile istifar etmedi ne bulantı ne kusma hiç bir şey yaşamadı kızı olacak😊
Afyy Hiç alakası yok hiç midem bulanmadı hiçbir şeyden tiksinmedim bile kızım olacak, yakın arkadaşım neredeyse 9 ay mide bulantısı yaşadı oğlu oldu tamamen bünye ile alakalı
Dud Tazeanne2408 oglum olacak ve ılk 4 ay mıde bulantısı tiksinme herkes kızın olcak kızın olacak 5 6 ay rahattı 7.aya gırdım tekrar bulantılar 5 6 aylarda da rahattım ama sabah bulantıları hıc gıtmedı
selenaras Tazeanne2408 9 ay oğlumda kusan ben, doğum için hastaneye gittim daha midem bulanıyordu daha kusuyodum🤦♀️😄
Syda01 Tazeanne2408 ilk 4 ay mide bulantısı kusma cektim prilamla ayakta kaldim oğlusum olacak Allah’ın izniyle insallah
Ceyceyli Tazeanne2408 benim ilk hamilelikte hiç bulantı olmadı canım 9 ayım da çok ama çok rahat geçmişti kızım oldu canım şimdi de tam tersiyim sürekli bulantı yaşadım 10. Haftaya kadar ve yeni yeni düzeliyor sürekli peynir ekmekle beslendim cinsiyet ne olucak bilmiyorum net birşey yok hala ☺️
1mervedir Tazeanne2408 bence hayır bir kere bile midem bulanmadı benim kızdı yanma yaşadım o da son aylarda
Kelebekbusra Tazeanne2408 Haftamdayım hala midem bulanıyor 12. Haftamdan berı ogrendım erkek bebegımız olacak bünye meselesi