Tazeanne0134 Tazeanne2408 canım benim ilk hamileliğim de kusmalarım çok fenaydı ve oğlum oldu şimdi 23 aylık şimdi 16+1 haftalık hamileyim bu hamileliğim de çok fazla kusmam olmadı ama bulantım çok kötüydü ve dr kız dedi ama ben detaylı ultrasonu bekliyorum
Hiram96 Tazeanne2408 hayır tabiki alakasi yokmuş benm ikinci kızım olucak ikisi de ağir bulantıyla gecti yengemin oğlu var cok rahat gecirdi şmdi kızı olucak o da rahat geciyomus bünyeyle alakalı olabilir
3cocukannesii Tazeanne2408 ben 3.hamileliğim 3 ü de erkek hepsinde de 4 ay bitene kadar aşırı bulantılarım oldu günde 6,7 defa kusuyordum 🙃
Selcann Tazeanne2408 kızımda da aşırı midem bulanıyordu sabahları çok kötü oluyordum. Su an hamileyim erkek yine çok aşırı bir mide bulantim oldu ilaç içmeden duramiyordum o şekilde. Son ayimdayim hala yine ara ara midem bulanıyor. Bunlarla alakası yok bence
yasemiinorhn Tazeanne2408 benim hiç. Midem bulamadı yemek kokusundan biraz hassaslaşmıştım ama kızım olacak ablam çok çekti mide bulantısı erkek oluyor onun ki 😂
Ays-e-gul 7.haftadan beri mide bulantısı sabah kusma akşama kadar yanma 15+3 hala devam ve cinsiyetimiz erkek teyzelerimiz bende kizim olucak sanıyordum mide bulantisindan😀😀 ama yanlış bilgi
asyaninanneyim Tazeanne2408 yoo 32 haftalıgım 2 kere midemi üşüttüm diye kustum bu zamana kadar onun dısında ne midem bulandı ne kustum :) bebiş kız batıl inançlar