Brc_Brc Aszeh12 predictor marka ama 65 lira cok para aldı sanki eczane benden ben bide 2 tane aldım bi baktım 130 dedi şoka girdim bişide diyemedim aldım eve geldim ama çift çizgiyi görünce unuttum gitti😂
Veraleyl Brc_Brc aynı markadan aldım 2 tane internetten 45 lira tuttu ikisi. Eczanelerde çok daha pahalı oluyo en güvenilir marka bu olduğu için Bnde bundan almıştım
Meloscuk Brc_Brc bende aynı şokunyaşamıştom diğerini kullanmadıysan geri verebiliyosun ben buna gerek kalmadı demiştim 😂😂
Brc_Brc Veraleyl evt ya cok pahalı geldi ben bukadar pahalı oldugunu düşünmemiştim 2 tane dedim bide😁
Kumpr Brc_Brc siz erken gebelik testiyle yapmışsınız çıkar tabi. Ben normal 5 liralık testle adetime 6 gün kala yapmıştım çıkmıştı şok olmuştum
Brc_Brc Kumpr sizi daha çok şaşırtmıştır tabi bende normal kaset test aldım bulunsun dedim erken ile yapayım çıkınca şaşırdım sizin içinde hayırlısı olsun cok sevindim sizin içinde🙏
Birgul Brc_Brc baya ney çıkmış 5 gün olmasına rağmen var gibi☺️ Kan verin bence daha doğru sonuç alırsınız hayırlı olsun 🌸
Kumpr Brc_Brc çok teşekkür ederim keseyi göremeye gittiğimizde ikizlerim olucağını öğrendiğimde ayrı bi şok yaşamıştım 😂😂 şimdi alıştım 14 haftalık olduk 🤲 rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 🤲
Brc_Brc Birgul aynen cok heyecanlı gercekten cok şükür 15 aylık oglum var Rabbim isteyen dileyen herkese sağlıklı evlat nasip etsin inşallah🙏🙏😊
AzorsGril18 Brc_Brc ayyy evet canım gördüm. Hamilesin. Kırmızı çift çizgi var. Hayırlı olsun inşallah bebis❤🥰🙏🙏🙏