Abia @Aycaaa571 Silikonlu göğüs ucu alabilirsiniz onu biberon gibi sanabilir benm kızım öle alıştı 2 ay bende mama verdim zor emiyordu sonra zorla onla denize denize tuttu
Aycaaa571 Gonul_enes hiç deme valla sinir krizi geçiriyorum artık mama verecem mecbur yapacak bişeyim yok biberon gibi direk gelmeyince almıyor ağzına
Aycaaa571 Ghosttt canım valla göğüslerim taş gibi oldu sağıyorum mecbur yoksa almıyor sağmak da istemiyorum hastanede olan bir bebek olsa neyse dicem kendi alsın istiyorum ama olmuyor
Ghosttt Aycaaa571 hiç bıkmadan usanmadan vermen gerek ağzına kuzenim 15 gün denedi çıldırcakdi nerdeyse sonra 20. Gün yanımda öylesine bı vereyim bakayım dedi hemen tuttu emdi şok olmuştuk o zaman
Shdjskksks Aycaaa571 emmezse bile sütünü sağıp vermeni isterim görümcem çay kaşığıyla bile 6 ay boyunca vermiş senin sütün ona çok yararlı sütun geliyorken vernki vitamini alsın sonra zaten bu zamanlarda gecicek
mavi_kus Aycaaa571 ısrarcı ol canım göğsünün sadece ucunu değil kahverengi kısmın tamamını vermeye çalış elinle alt çenesine destek yap
mavi_kus Aycaaa571 göğsünü elinle hafif sağar gibi yap ucuna süt damlamaya başlayınca vermeyi dene bide
Shdjskksks Meme ucu gibi silikon uçlar satiliyo e bebekte falan var onlardan kullan eminim işine yarar biberonla kolay emdikleri için kolayı seçiyorlar stres yapma sütun gitmesin emer illa meme verirken gıdığına elinle uyarır verir gibi şeyler yap emmesi icin pozitif düşün 🙏🙏🥰
Aycaaa571 Shdjskksks sağıyorum zaten ama küvezde bir bebek olsa neyse dicem kendinin emmesini istiyorum
Gonul_enes Aycaaa571 ben mecbur verdim, cumki benim 3 cocugumda gunlerce hastanede yatti sariliktan, hep biberonla verildi sutum yani ordan alistilar, kaldiki istahlilarda yetmiyor sutum mama veriyorum,
Hakanbuse Aycaaa571 Bebegini biberondan uzaklastir ac kalsin aglasin biraz biberon onun rahatina geliyo cene kaslari daha zayiftir bi de gogus ucun yoksa zor tutar yaninda destekcin olsun bir de bebeginin ustune egil gogsun agzini kaplasin
Ayaz2016alya2022 Aycaaa571 biberon verme aç kalsın kendisi seni tutar benım oğlumda öyle olmustu ben vermedım ayakta kucagımda pıs pıs mıs mıslatarak tuttu ve iki yıl emdi bide emzirirken bebeğe farklı pozisyonlarda deneyin her bebek bir degildir farklı farklı poZisyonlar sever