Nilver canım öncelikle çok teşekkür ederim inşallah Rabbim en kısa zamanda sanada nasip etsin biz üç doktora gittik birincisi özel hastaneydi özeldeki doktor ameliyat dedi daha sonra devlet Hastanesi’ne gittik orada ameliyata gerek yok dedi üçüncü doktorda ameliyata gerek yok dedi ve bir ilaç yazdı proxeed plus diye aslında bu bir ilaç değilmiş takviye birşeymiş günde iki defa aç karına su içine karıştırılarak içilen bir şey çok faydası varmış sperm sayısını arttırma da bunun yanı sıra her gün keçiboynuzu pekmezi yedi bol ceviz yedi incir yedi keçiboynuzu da yedi aslında biz ilaca daha başlayalı 3 4 gün olmuştu ama ben yumurtlamayı 19 gün önce yakalamıştım yani ilacı kullanmaya başlamadan önce tutmuş ilk duyduğumuzda çok üzülmüştük kafama çok takmıştım ilk defa bu ay kafamdan çıkarmıştım ve eşimde varikosel 3. yani ileri dereceydi çok şükür bugün adetimin gecikmesin ikinci günüydü gebelik testini yaptım ve anında çift çizgi çıktı akşama da iş çıkışı acilde gidip kan vereceğim inşallah sağlıklı bir gebeliktir ☺️