ozgeege meri9 maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin hayırlısıyla 🙏🏼 Bende yeni öğrendim hamileliğimi hayırlısı artık :)
Sevdaguzeltepe Nazanypc merhaba eşinizde morfoloji bozuklugu olupta saglıklı bir hamilelik geçiren var mı
Snrr HandeA merhaba bebişinizi Allah bağışlasın acaba eşinizin değerleri nasıldı hamile kalmadan önce hatırlıyor musunuz
Gozdefiraf ozgeege eşim askerde varikosel ameliyatı oldu yanı damar tıkanıklığı ama onun ki ilerlemişti.bende bel fıtığı ameliyatı oldum omur ilikte patlamıştı fıtık.Doktorum kadın gücünü belden alır hamile kalman zorlaşacak fıtık patlamasa ameliyat etmezdim seni dedi.hamile kalsan bile hep yatman gerekir demişti o zaman ikimizde bekardık.evlendiğimizde korunmadık zaten ikimizde sorunluyuz (tabiri caizse) çocuk zor olur dedik. O zamanlar 3. Ayımda hamile kaldım oğlum şuan 4 yaşında.şuan 2. Bebişime hamileyim iyi bi doktor bulup gidin gerekirse ameliyat olsun.geçmiş olsun
Iremgvnsrtsn ozgeege canım benim eşimde de vardı doktor bu şartlarda hamile kalamazsın dedi ve ameliyat önerdi.4 ay ameliyat sırası bekledik. Tabi ben boş durmadım İbrahim saraçoğlunun keçiboynuzu kürünü hiçbir gün aksatmadan yaptım. Benim eşim ameliyat olmadan ben hamile kaldım. Rabbim sana da verir inşallah hayırlısıyla. Kürü dene derim.
bsrgz ozgeege ben burdaki postları okurken eşine sordum varikosel nasıl bi hastalık biliyor musun diye o da bende de var urolojiye gittiğimde söylemişti doktor dedi ve o gün eşimde de olduğunu öğrendim ve bunu söylediğinde hamileydim🙄
Hayat06 tugbaninmucizesi merhaba benim eşimde de varikosel var ve bizede hamile kalmanız çok zor dediler ama ben şuanda 5 haftalık hamileyim biz tüp bebek yapmaya hazırlanıyorduk doğal yoldan oldu ama korkularım bitmedi varikosel hastalarını sperm kalitesi düşük oluyormuş ve bebek engelli olabiliyormuş sizin bununla ilgili bilginiz var mı yoksa internet bilgisimi sadece
Loya06 ozgeege varikosel ameliyatı çok hassas bir ameliyattır ve iyi bir cerrah değilse tamamen sıfırlanma ve daha kötüye gitme oranı çok çokk yüksek sakin 1 doktorla kalmayın derim benim etrafımda bir kaç kişi var ameliyattan sonra daha kötü olan çok iyi bür doktor bulun bu konuda 🙏🏻
Naz_22 Nazanypc Benim eşimde reflüsüz varikosel var . Doktora gittik hiç bir doktor ameliyat önermiyor. Ama sperm sayıları çok düşük ya tüp bebek yapın dedi yada bi sene daha deneyin . Bu durumda çocuğu olan var mı Hangi macumu kulandınız .@
Senemufuk Naz_22 hayır canım kendiğinden olma şansın var düşükte değil benim eşim yurt dışında çalışıyor hem varikosel vardı hemde sperm sayıları çokk çokk düşüktü hareketli olanlarda kalitesizdi takviye edici haplar kullandı kalite artsın dye ameliyatını yaptı bir kaç ay bekledik sonra çok şükür kendiliğinden oldu
HasanMutlu ozgeege Cnm eşimde 3. Derecede varikosel vardı bekardı ozaman doktor evlen çocuk yapmayı düşündüğün zaman 1 yıl sonra gel demişti çok şükür 2. Ayda hamileydim rabbim herkese versin ne olursa olsun destek olmalı insan birbirine hastalık kime geleceği belli olmaz.
laboratuvarbebegi1 ozgeege Bizde vardı hemde 0 sayı . ameliyat oldu normal yolla düşükte olsa sperm sayısı çoğaldı beklemedik tüp bebekle 29 haftalığız şuan 🙏🐣
laboratuvarbebegi1 ozgeege Bizde vardı hemde 0 sayı . ameliyat oldu normal yolla düşükte olsa sperm sayısı çoğaldı beklemedik tüp bebekle 29 haftalığız şuan 🙏🐣
Senemufuk ozgeege benim başıma geldi canım varikosel kasıkta bulunan damarda genişleme demek ve çocuğu da etkiliyormuş sperm kalitesini de bozuyormuş biz öğrendiğimizde şok olduk ama ameliyatı çok çok kolay benim eşim yaptıktan iki saat sonra taburcu olduk ve arabayı kendi sürdü.. bu yüzden bir süre çocuğu erteledik ama onun değerleri düzeldikten sonra kendiliğinden çocuk tuttu fazla kafaya takmamak lazım yoksa ne kadar istesekte olmuyor ben kendimden biliyorum kafama çok taktım olmadı düşünmedğim bir zamanda bir baktım çok şükür hamileyimm
Ranadeniz ozgeege merhaba son durumda ne oldu bilgi verebilir misiniz ? Benim de sizin hikayeye benzer durum vardı eşim ameliyat oldu 4 ay geçti henüz hamile değilim