papisinannesi Sevdaguzeltepe yok yok hamileyim. Morfoloji 0 olduğu için olmamş. Ameliyat olunca düzeldi
Frtfts SonglKayaIbiolu benim görümcemin eşi 11 yıl önce ameliyat olmuş ve sperm hiç yok adamda %1 bile olsaymış çocuk olma ihtimali varmış ama maalesef 😔bir mucizeyle rabbim onlarada nasip etsin🙏🏻
Sevdaguzeltepe papisinannesi benmde eşim 9 kasımda ameliyat oldu 6 aralıkta hamile oldugumu ögrendim hemen morfoloji düzeldi mi acaba ?
ozgeege dide86 canım varikosel erkeklerin testislerinde meydana gelen damar genişlemesi demek yani samar genişlemesinden dolayı sperm sayısı azalıyor ve gebelik şansınız düşüyor eğer gebelik olmuyorsa bi Ürolojiye giderek eşiniz muayene olabilir erken önlem almaktan her zaman fayda var 🙏🏼
Cansutkbs Var benim eşim. Evlenmeden 4 sene önce 2 kere varikosel ameliyatı oldu ama evlendiğim iz gün hamile kaldım şuan da 2.ye hamileyim
ozgeege Cansutkbs kızlaaar bugün adetimin gecikmesinin 2. Günüydü test yaptım anında pozitif çıktı yarın kan vericem bakalım inşallah sağlıklı gebeliktir :) Krdln_ Bernapar Mlkkkkkkk 3. Derece Varikosel olduğunu duyunca üzülmüştük ama umudumu kaybetmedim bu ay hiç aklımda yoktu hala şoktayım ☺️
Krdln_ ozgeege canım benim eşimede söyledi doktor 2 doktora gittim ameliyat dediler bizde cocuk düşünmediğimiz halde denedik çocuğumux olmasaydı ameliyat olacaktı ve Allah’ıma çok şükür şuan 23 haftalık hamileyim. Denedik ve 2 ay sonra cocugumuz olacağını öğrendik ameliyat bazen para kazanmak için edelim diyorlar ben denemeden ameliyata karşıyım 🙈🙈🙈
Cgdmoztrk Bhrbhr benim esime de doktor promen k verdi.ameliyati gerek gormedi.promen k geciriyor mu ki varikoseli
Bhrbhr Cgdmoztrk hayır geçirmiyorcanlı ve iler sperm sayısını arttırıyor varikosel sağlığa zararlı biley değil sadece sperm öldürdüğü için çocuk olma ihtimalini azaltıyor promende bunu artırıyor
Bernapar ozgeege benim eşimde 3. Derece varikosel var ama 4 aylık denemeden sonra şuan 9 haftalık hamileyim☺️☺️
Mlkkkkkkk ozgeege benim esim 1 ozel hastaneye 2 devlet hastanesine gitti emin olmak icin. Ozel ameliyat dedi, devlet vitamin takviyesi. Vitamin takviyemizin 5. Ayindayiz, 6. Ayda kontrolü var. Bakalim...