Nehirimmmmm eymeninannesi123 bnmde 3 Haziran Allah’ın izniyle 🥰🥰 erkek dedi ama bakalım bu hafta yine gidecem 🥰
Damlatuurgut eymeninannesi123 benimde 17haziran görünüyor doğumum🙈🙈 erkek dedi organını da gösterdi geçen hafta 12+4 iken🙄
Kbrakrc eymeninannesi123 bizim 7 Haziran doğum tarihi ama 13. Hafta gittiğimde henüz cinsel organı oluşmamıştı tam olarak doktorum kesin bir şey söyleyemem şu an dedi bakalım 2 hafta sonra 16 Haftalık oluyor randevumuz var öğrenebilecek miyiz
Zehratay Benim de 10 Haziran görünüyor ama sezeryan olduğundan dolayı Haziran başı gibi olacak doğumum nasip olursa. Cumartesi günü gideceğim 15+0 iken. Çok merak ediyorum sizce görünür mü kızımda 17. Haftada öğrenmiştim
sevgitekes Zehratay ben yarın 15+1 inş gösterirse belli olurlar baya büyüdüler çünkü kızımı da aynı haftada öğrenmiştim
Kadertny Busra2089 bende asiri merak edıyorum ama cınsiyet tahmını bıle yapmadı benım tahmınu doğum da 15,20 hazıran arası
Cgdmustn Memleketimde Ankara’da özel de 12 haftayken gittiğimde tahmin erkek dedi , 14+4 ken merdivenden düştüydüm o şekilde devlet hastaneye gidip oradaki doktora sormuştum cinsiyeti ne diye oda erkek dedi bugün 15+0 🥑 olduk😍
yarenaygk34 eymeninannesi123 benim de 13 haziran son adet tarihine göre 11. haftada %90 erkek dedi 16 . Haftada net söylerim dedi 22 aralıkda gidicem ben de bakalım hayırlısı
Srpriz_bebek eymeninannesi123 29 haziran tahmini doğum,, çarşamba günü 2 li tarama için gidicem bi tahminde bulunmasını isteyecem çok merak ediyorum 😁
dml33 eymeninannesi123 13 haftalık olduk 12de gittik bisi demedi 14. Haftanın içinde bida gidicm ama umudum yok 16da anca soler gibi 😂
2melekannesii___ eymeninannesi123 Benim doğumum 12 haziran gözüküyor 14 haftalik gebeyim. Cinsiyet öğrenmek için yılbaşından sonra gitmeyi düşünüyorum 16. haftada daha net belli oluyormus diye biliyorm
Hilal56 eymeninannesi123 benim 12+4 14. Haftada randevum var o zaman söyler mi bilmiyorum söylemezse 15 de özele gidicem
by_aytac miyopmom teşekkur ederım canım🥰burda bır defa foto yukledım erkek dedı bırısı etrafdakı ınsanlar kız dıyo bılmırem kıme ınanım( Azerbaycanlıyam deye tam fıkrımı ıfade ede bılmırem, uzrlu sayın)