eymeninannesi123 Haziranda doğumum olacak muhtemelen 17 Haziran gözüküyor ama cinsiyet tahmini olarak erkeğe benziyor dedi ama kesin sonuç için bu ayın sonunda gidicem 11+5 Ken ne kadar doğru çıkar bilemiyorum aranızda öğrenen varmı?
minikannis eymeninannesi123 bendee 14+3 üm 9 Haziran gösteriyor muhtemel doğum tarihi bizimde cinsiyet hala belli değil meraktan ölcem 20 aralıkta gideceğim bakalım inşallah doktor söyler
Zarinzemzem eymeninannesi123 https://resimyukle.io/r/1LHURAjIns belki tahminler vardir haziran bebege ❤️
Busra2089 Benimde 3 Haziran görünüyor doğum 12. haftada erkeğe benziyor dedi 13. Haftada bana kalırsa kız dedi 🤣 ayın 25.de randevum var artık meraktan ölücem 😅
Kadertny Busra2089 bende asiri merak edıyorum ama cınsiyet tahmını bıle yapmadı benım tahmınu doğum da 15,20 hazıran arası
_rukiye_ Busra2089 aynı durumdayız ikili testte erkek olabilir dedi muane eden doktor Kız mı acaba dedi bende ayin 25 i civarı doktora gidicem belli olur o zamana inşallah 😅😅
Rum-1 Busra2089 ya ne güzel ne sık kontrole gidiyosunuz benim doktorum ayda 1 görünmemi istedi en son 12. Haftada gittik cinsiyetini göstermedi ocağın 11 ine kadar beklicez muayene için 😔
miyopmom eymeninannesi123 ah sonunda haziran anneleri postu 🥰 bizde henuz bilmiyoruz benim doktorum 16 dan once soylemiyor ama bana kiz gibi geldi
Mlkkyc9234 https://resimyukle.io/r/3WEcBmLChy Selam kızlar ben en son 13 kasımda gitmiştim şimdi randevum 29 aralıkta tahmin alabilir miyim 16 haftalık olduk
Zarinzemzem miyopmom 2 kizim bir oglum var insallah saglikli Hayirli bir evlat olur . Ama gönlüm erkek ister ki oglum Gel kalmasin 🙏
Zarinzemzem miyopmom Hayir ya tahminde bulunmadi :( Bende genelde tahmin ediyorum ama bir kendime tahmin edemiyorum 🙈 siz neye göre tahmin ediyorsunuz ? Sorabilirsem tabi
miyopmom Zarinzemzem rabbim gonlunzuzdekini hayirlisiyla nasip eder insAllah 🥰 ben buradan ogrendim kafa vucut sekline gore soyluyor, benimde bir kizim var gonlumden isterim hayirli saglikli oglum olsun ama sanirsam benim 2 numarada prenses ;))
Zarinzemzem miyopmom Amin cümlemize insallah . Hayirlisi olsun kiz evladi daha tatli oliyor 🙈 kiz evladi nur la bereketle geliyor 🙏 Allah gönlüne göre verir insallah
Gamzekr eymeninannesi123 ilk oğlumda 12. Haftada öğrendim bu 14. Haftada belli oldu evet özele gidiyorum
GriMavi Kızlar bnde dün gittim 12+5 Cinsiyet soylemedi Ama saglıklı yanlız ense kalınlıgı sınırda cıkmıs 3.1 dedi Kan testine gönderdi🥺 saglıklı olsunda cinsiyet asla önemli degil
Eslemmiraaa eymeninannesi123 28 haziran beklenen doğumumuz haftaya cumartes 12+5 falan oluyoruz çok ümitliyim 2 li taramada detaylı bakıyorlar ultrasondan kendini gösterirse söyler diye düşünüyorum hocamız
Bsrgrss Benim de 14 haziran görünüyor. Henüz netleşmedi erkek gibi diyor 1 oğlum var 1 kızım olsun çok isterim nasip kısmet . Ocağın ilk haftası gideceğim netleşmiş olur diye düşünüyorum.
eymeninannesi123 Zarinzemzem aynen öyle canım kız başka geliyo banada o yüzden çok kız istiyorum Rabbim gönlümde kini verir inşallah