sevgitekes Zehratay ben yarın 15+1 inş gösterirse belli olurlar baya büyüdüler çünkü kızımı da aynı haftada öğrenmiştim
Zehratay sevgitekes inş sizde görürsünüz bende eğer görünmezse 10 gün içinde tekrar muayene hakkı olduğu için bir daha gitmeyi düşünüyorum ben
Glzrkck 27 haziran doğum diyor 12 haftalıgız doktorumuz %80 kız dedi net olarak diğer ay öğreniriz sanırım 😌
Beyazguvercin2 Kubra_elif_ahmet yok balım ya bacak arasını sürekli kapalı tutuyor dürtüyor doktorum ama tık yok açmıyor bi türlü öğrenemedik biz de
Beyazguvercin2 Önce erkek dedi tahmin yürüttü sonra kız dedi sonra bacak arasını kapatıyor dedi allak bullak oldu iyice kafamız bizim de Kubra_elif_ahmet
Galadriell eymeninannesi123 Benimde 27 Haziran inşallah, fakat cinsiyeti bizde öğrenemedik 11+5, haftaya kontrolum var belki tahimini bir şeyler söyler☺️
Kubra_elif_ahmet Beyazguvercin2 Doktorlar mı saçmılıyor bazen ben mi öyle düşünüyorum bilmiyorum ama yarın gidecem bende erkeğe benzetti ama emin değilim demişti umarım yarın net söyler….. Doğrusu biz çok merak ediyoruz özellikle de eşim
Merve-0535 eymeninannesi123 14+4 haftayim. 12+6 hafta da gittiğim de cinsiyet belli değildi. 23 Aralık gibi gideceğim. 16 haftalık olacak. İnşallah o zaman öğrenirim 🥰🤲🏻❤️
Antepli-27 https://imgyukle.com/i/k6awWY bana tahmin yaparmisiniz yurt dışında yasiyorum burda erken soylemiyolar gittiğimde 12+6 haftalık ti şuan 13+4
eymeninannesi123 Zarinzemzem aynen öyle canım kız başka geliyo banada o yüzden çok kız istiyorum Rabbim gönlümde kini verir inşallah
Dryglgl Ben gittiğimde 12+0 dı bacak arasını da net gördüğümüz için kesin erkek dedi ikili test gibi ultrasona baktı ama baya detaylı incelemişti son adet tarihim 16 Eylül benim de ☺️
_rukiye_ Busra2089 aynı durumdayız ikili testte erkek olabilir dedi muane eden doktor Kız mı acaba dedi bende ayin 25 i civarı doktora gidicem belli olur o zamana inşallah 😅😅