Gecegunesi Bende toplamda 21 kg almıştım doğum yapıp eve geldiğimde 6 kg gitmişti halbuki oğlum 4 kg doğdu ama … 9. Ayda 21 kg ın hepsi gitti ama bünye olarak kilolu biri değilim zaten , hemen veriyorum
Sude-96 Gecegunesi sizin biraz az gitmiş doğurunca galiba ama olsunnn 21 kiloyu vermek zordur yani tebrikler 🎉
[silindi] Sude-96 aynn çok zordu valla gece 5 de hapı içmezsem ölüyordum resmen ama hepsi geçti gitti şükür 🙏
iki_tospik_annesii Sude-96 İlk oglumda 68 le hamile kaldım ve 85 le doğuma girdim eve geldim 75 kiloydum kırkım çıkana kadar 68 kiloya geri düştüm 😂😂 Bu oglumda tekrar 68 kaldım şuan 75 kiloyum bakalım bunda kaç alıp kaç vericem 😂🤣
Sude-96 iki_tospik_annesii sizinde baya güzel gitmiş böyle 40 çıkana kadar veriyorsanız çok önemli değil ben alınır kilo 😂
Sude-96 muallimehanimmom5 yaa mide bulantısı berbat birşey🥲 bulantıya rağmen alan da çok o yüzden çok iyi ama Keske bulantıdan daha iyi kilo almak dünyada en sevmediğim şey 😒
Sude-96 ikiprensesannesiii yani sütün yemekle bi ilgisi olmadığı için yapacağımı sanmıyorum bol su ful sebze ☺️ Eskiler insanın basını belaya sokuyor 😂
Gkhneminesn Sude-96 canim ben ilk hamileligimde 20 kiloyu gecik almistim dogumdan 1 sonra sadece 4 kilo fazlam kalmisti bi sonraki ay hamile kaldigim kilonun bile altina dusmustum
Sude-96 ikiprensesannesiii kesinlikle bostan yere kilo almaya gerek yok en çok süt yapan şey dinlenmek ve suymuş ☺️
iki_tospik_annesii Sude-96 Evet çok güzel geçti 😅😂bünyem çok çabuk kilo alıp vermeye meyilli istediğim zaman kilo alıp vere biliyorum 😂😂
Hanife_ Sude-96 7 kilo almıştım 2 hafta içinde 13 kilo vermiştim yemek görünce midem bulaniyordu bı sure nedense
55alp34 Sude-96 canım herkesin kilo alımına göre değişir bebeğin kilosu suyu vs. Farkediyo tabiki ama en otomatikman bi 5kilo gidiyo zaten ama doğumdan sonra bana sorarsan hemen zayıflicam diye kendini çok sıkıntıya sokma derim bu sefer sütün azar bebiş doymaz kilo bu 6ay sonrada verirsin açıkçası ben ek gıdaya başladıktan sonra verdim gayet rahat veriliyo hem ozamn canm
Sude-96 55alp34 ya tabi öyle ama merak ettim zaten çok almadım ☺️ Ama ben emziriyorum diye yemicem çok fazla ha tabi iyi beslenicem ama en çok süt yapan şey su ve dinlenmek 🙏🏻 Çok uzun süre kilo kalıncada yapışıyor çünkü insan aldıkça alır gibime geliyor
Gkhneminesn Sude-96 canim o insanin elinde bol su ic emziriyorum diye yemege abur cuburra vok verme kendini hemencecik verirsin kilolari valla 3 cuyu dogurucam kismetse hala fazlam yok cok sukur 🙏 darisi basinizza 🙏
Meltem93-22 twobabymommas canım normal doğum mu yapmıştın sezeryan mı? Maşallah çok iyi kilo vermişsin darısı başımıza 😉