iki_tospik_annesii Sude-96 Evet çok güzel geçti 😅😂bünyem çok çabuk kilo alıp vermeye meyilli istediğim zaman kilo alıp vere biliyorum 😂😂
Lulikli Sude-96 arkadaşım sezeryan yaptı 7 kg gitti demişti 😅 bebiş 3065 doğdu 🤣Benim daha var sen de yaz kaç gittiğini 😅
Sude-96 55alp34 ya tabi öyle ama merak ettim zaten çok almadım ☺️ Ama ben emziriyorum diye yemicem çok fazla ha tabi iyi beslenicem ama en çok süt yapan şey su ve dinlenmek 🙏🏻 Çok uzun süre kilo kalıncada yapışıyor çünkü insan aldıkça alır gibime geliyor
Mimik Sude-96 bu gun bi videoya denk geldim … Kadin 9 kilo dedi… bebek suyu plesentasi falan ortalama 9 kilo gidiyormus dogumda😋
Gkhneminesn Sude-96 canim o insanin elinde bol su ic emziriyorum diye yemege abur cuburra vok verme kendini hemencecik verirsin kilolari valla 3 cuyu dogurucam kismetse hala fazlam yok cok sukur 🙏 darisi basinizza 🙏
Sude-96 Gkhneminesn yok yok kesinlikle yapmayacağım çünkü öyle bir şey olmadığını biliyorum 🙏🏻 Hemen verilemezsede yapışacağını düşünüyorum açıkçası
Rose91 Sude-96 wala kizlar 43 ile hamile kaldim 58.5 um kilomun gitmemesini isteyen bir benim galiba😃😃😃😃 memnunum✋🏻😐😐😐