[silindi] Sude-96 yok malesef hamilelikte zorla yemek yiyen ben aşırı iştahım açıldı resmen doymuyorum 9 ayın acısını çıkarıyorum ve malesef kilo alıyorum gün geçtikçe 😞
Sude-96 Birumuteses29 sen bidaha tarılınca bana yaz dicem o zamana kadar bende doğurmuş olurum ama 😂 olsun doğurmamış olanlara bilgi veririz
[silindi] Sude-96 evet doğum yaptığım güne kadar bulantım oldu hergün hap içtim hapın sayesinde kusmalarım duruyordu canım
muallimehanimmom5 Sude-96 doğuma giderken toplam 7,5 kilo aldım 4 kilosu gitmişti doğumdan hemen sonra eve geldiğimde tartılmısıtm..
Meltem93-22 twobabymommas canım normal doğum mu yapmıştın sezeryan mı? Maşallah çok iyi kilo vermişsin darısı başımıza 😉
muallimehanimmom5 Sude-96 ben doğuma giderken bile bulantı ile gittim 9 ay geçmeyen bulantı ve ara ara kusmalar 😩 Son aylar hep yattım yoksa bu kiloyuda alamazdım 🤷🏻♀️
[silindi] Sude-96 aynn çok zordu valla gece 5 de hapı içmezsem ölüyordum resmen ama hepsi geçti gitti şükür 🙏
Sude-96 muallimehanimmom5 yaa mide bulantısı berbat birşey🥲 bulantıya rağmen alan da çok o yüzden çok iyi ama Keske bulantıdan daha iyi kilo almak dünyada en sevmediğim şey 😒
Sevinc-Berke Sude-96 Bizimde son 3 gün kaldı yakın zamanda artılalı 77 kiloydum heralde 78 79 kiloyla giderim. 😊 Doğumdan sonra bebek alımı, şişlik, ödem vs. Derken 6 7 kiloda 2, 3 gün içinde gider zamanlada hepsi insAllah 😍
ikiprensesannesiii Sude-96 bende öyle oldu valla sonra kızım emmeyince sütün acımıştır tatlı ye dediler dediler bir iştahım açıldı hepsini geri aldım siz yapmayın benden tavsiye 😕
Sude-96 ikiprensesannesiii yani sütün yemekle bi ilgisi olmadığı için yapacağımı sanmıyorum bol su ful sebze ☺️ Eskiler insanın basını belaya sokuyor 😂