Mom545441 Kahveli bugün burdan bi arkadaşımız gebe çıktı bende dün sarı akıntı oldu yoğun onda da olmuştu o gebe şuan belirtimiz aynı umarım bizde gebeyizdir 🙏🏻 Ah kör olası reklam bütün enerjimi sömürdü ya
Mom545441 Kahveli dün sende negatif çıktın ama üzülme adet olmadığın sürece hala bi umut var öyle düşün belki idrara geçmedi daha
Kahveli Mom545441 Evet canim gördüm onuda. Aynen negatifti bakalim ya hayırlısı… Sendende bekliyorum güzel haberler. Seninde yarındı di mi regl günün
Deniizzz Mom545441 bilgisi olan yazmasa keske standart erken gebelik testleri regliden 6 gün öncesine kadar doğru sonuç verir ama ilişki sonrası 5. Gün testleri de var sonuçları %99 a kadar doğru.
Kahveli Deniizzz comfort da aynı doğruluk payını veriyor ama yanlış. Üstelik günün her hangi bir saatinde yapabilirsiniz yazıyor üstünde
incisu Deniizzz ilişkiden 10 15 gün sonra kan testinde zor çıkıyor. daha kana geçmeden idrara nasıl geçsin sizde biraz bilinçli olsaydınız keşke
Mom545441 incisu gerçekten ya ben burda üzülüyorum var diyor doğru diyor nerde teselli nerde kadın dayanışması🤭🤭🤭🥲🥲🥲🤦🏻♀️😁
Deniizzz incisu gayet bilinçliyim merak etmeyin ☺️ https://m.trendyol.com/comfort/days-erken-gebelik-testi-5-gun-sonra-99-8-p-6476266 Comfort days birliktelikten 5 gün sonra 99.8 oranında doğru sonuç vereceğini testlerle kanıtlamış ben yorumda bulunmuyorum olanı söylüyorum , iyi günler 🙂
Mom545441 incisu 4 aylık evliyim eşim 30 yaşında ben 25 o çok istiyor tabi bende 3 yıl nişanlı kaldık biz askere gitti geldi korona çıktı e uzun süre bekledik bide erken anne olmayı çok istiyordum umarım yormaz bizi olur