Mom545441 incisu valla güler evliliğimin ilk ayı gittim baktı sorun yok dedi folik asit verdi olana kadar kullan dedi bide ovülasyon nasıl hesaplanır onu öğretti
Mom545441 incisu 4 aylık evliyim eşim 30 yaşında ben 25 o çok istiyor tabi bende 3 yıl nişanlı kaldık biz askere gitti geldi korona çıktı e uzun süre bekledik bide erken anne olmayı çok istiyordum umarım yormaz bizi olur
Mom545441 3Aysenur33 tamam bacım sağolun 🙏🏻 🙂 iyiyim kendime geldim bi an reklama kapıldım derbeder oldum kendime gülüyorum şuan 🌝
Zeyna27 Mom545441 ypk kuzum inanma ya 7-10 günde kana geçiyor nolur acele edip psikolojinizi bozmalarına izin vermeyin
Zeyna27 Mom545441 bekle zamanı gelince yap en kısa zamanda güzel haberler almanı temenni ederim canım benim
Deniizzz incisu gayet bilinçliyim merak etmeyin ☺️ https://m.trendyol.com/comfort/days-erken-gebelik-testi-5-gun-sonra-99-8-p-6476266 Comfort days birliktelikten 5 gün sonra 99.8 oranında doğru sonuç vereceğini testlerle kanıtlamış ben yorumda bulunmuyorum olanı söylüyorum , iyi günler 🙂
Mom545441 Deniizzz ya buralara bakmasını bizde biliyoruz keşke kullanıcıların yorumlarına da baksaydınız iyi akşamlar😒
incisu Deniizzz 😀 99 doğru sonuç He tamam bacım ya bilim sayende çığır atladı zaten verdiğin linkten belli oluyor ne kadar bilinçli olduğun
Morprenses incisu canım baktım şimdi 12.günde çıkmıs tam hesapladım yanlış olmasın diye çok silik çıkmıştı akşam kan verdiğimde 92 cıktı beta