esradgn123 Mom545441 Benim 1 Aralık reglimin son günüydü bugün kan verdim beta 1.20 çıktı Beş günde kanda bile belli olmaz bence
Mom545441 Hatice_alkan42 böyle insanları üzüyorlar işte 🥺 beynim zonkladı ya galiba takmıyor gibi dursamda negatif olursam üzüleceğim bu yanlış bilgi beni yıktı yani şuan toparlanamadım
aysnrsvs Mom545441 bu düşüncelerinizden kurtulup rahatlayın birazcık stres aşırı etkiliyor rabbim hakkınızda hayırlısını versin inşallah
Mom545441 incisu ya az önce test yaptım negatifti ben erken yaptım hiç şaşırmadım dedim kendime bu reklam çıktı yıkıldım
incisu Mom545441 şey mi acaba o reklam bazı testler var adete ⅚ gün kala testler var ondanmıydı yoksa
Kahveli Mom545441 ben ilk gebeligimde öğrendim silik çizgi çıktı ama bir tane comfort aldim aksam eşimlede yapayım oda ikna olsun diye. Yaptim negatifti silik bile değildi oysa ki ben hamileydim yani betam da 47 idi
esradgn123 Mom545441 Aynen çıkmadı Regle altı gün kalana kadar çıkıyormuş erken gebelik testinde daha öncesi çıkmıyor
Kahveli esradgn123 Bence onla da alakalı değil ya. Döllenme diyelim ki regle 2 3 gun kala gerçekleşti olamaz mı,? Olabilir. Ee o zaman yine de en iyisi regli beklemek
Mom545441 esradgn123 benim 18 i regl haftaya denicem bide bi reklam nasıl sarstı beni bu kadar güçsüz olamam yaa🤦🏻♀️
Mom545441 incisu evet onlardan ama dediki ilişkiden 5 gün sonra garanti telefona gömülüp sen ne konuşuyon ya dedim üzüldüğümde beynim uyuşuyor 🤦🏻♀️
Kahveli Mom545441 Of yarın regl günüm… bazen 28 bazen 30 günde bir oluyorum acaba yarın nasıl olcak ki bulantim istah kesikligim var ama normalde regl zamanı da olur bende bu belirti. Akintimda durdu öğleden sonra…
Mom545441 Kahveli bugün burdan bi arkadaşımız gebe çıktı bende dün sarı akıntı oldu yoğun onda da olmuştu o gebe şuan belirtimiz aynı umarım bizde gebeyizdir 🙏🏻 Ah kör olası reklam bütün enerjimi sömürdü ya
Mom545441 Kahveli dün sende negatif çıktın ama üzülme adet olmadığın sürece hala bi umut var öyle düşün belki idrara geçmedi daha