teletabi ege_ayaz_mom Hem biran önce geçsin istiyorum hemde geçmesin. Çok garip duygular içerisindeyim. Bende sizin gibi korkuyorum biraz. Bir oğlum var onu bırakıp nasıl doğuma gidicem diye düşünüyorum hep🥺
Baranzeynep ege_ayaz_mom benimde 3 Sezeryanİ m kısmetse 18 gün sonra Rabbim kolay gecirsin insallah 3. Sezeryan dan sonra yaşadıklarınıZi paylasirsaniz sevinirim
ege_ayaz_mom Baranzeynep a ne güzel aynıyız tabi canım hayırlısıyla kucağıma alim bı prensesimi paylasicam hikayemi❤️
cahillesohbetikestim ege_ayaz_mom Allaha şükür geçiyor zaman ama zaman geçtikçe daha bir sabırsızlaşıyor insan 🤣
Mucizemannesi21 ege_ayaz_mom rabbim sag salim kucagıniza almayı nasip etsin bende 3.bekliyorum 78 günümüz var daha.
Sngl-12 @ege_ayaz_mom merhabalar bebeğinizin hareketleri nasıl peki bende 37+5 haftalık gebelik ama bebeğimin hareketleri çok yavaş ve az
Betulelisamina Sngl-12 24 saatte en az 10 kere hareket etmesi gerekiyor takipte kalmalısın. Şüpheye düştüğün an doktoruna başvur riske atma kesinlikle
ege_ayaz_mom Sngl-12 valla canım maşallah gayet iyi hareketleri hiç durmuyo yerinde artık son günler ya çıkmak istiyor galiba 😄😄