Azizecelikk ege_ayaz_mom Allah yardımcınız olsun benimde ikinci hamileliğim 37. Haftamdayım sağlıkla gelsin tüm bebişler inşallah
Melis77 ege_ayaz_mom son 23 gün 35+2 yiz 38+4 te sezeryan planladık bakalım inş o güne kadar bekler bebişim 🐥 günler geçmiyo gibi ama bu kadar az kaldı çok heyecanlanıyorum ya işin ciddiyetini şimdi farketmeye başladım baya baya çocuğum olcak allahın izniyle 🥰
Betulelisamina Sngl-12 24 saatte en az 10 kere hareket etmesi gerekiyor takipte kalmalısın. Şüpheye düştüğün an doktoruna başvur riske atma kesinlikle
Eminemuhammed ege_ayaz_mom son 70 👩👦 Heyecanlı ve çok mutluyum güccük fındığımı daha çok hissetmek herşeye bedel 💓
Gizemcetinn ege_ayaz_mom 37+3 son 4 benimde sezeryan artık hareketleri bile canımı acıtıyor tosbiğinnn😌 bir an önce kavuşmak isityorum 😊
Fatmakara97 Elifmm benimde son 13 bende artık gelsin istiyorum ya 🥰 dün gittim tam 38 haftalıkken 3160 gram çıktı sizinki kaç gram
Kayserilianne Açıklık olması ve bebeğin kanala girmesi için neler yaptınız. 39+2 ama tık yok… Çok endişeliyim birden iner mi aşağı kanala girer mi ?
_Kalpatisi_ ege_ayaz_mom bizimdee 79 günümüz kaldıı. Ama geçmek bilmiyo 😒😒 bu arada sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🥰