ege_ayaz_mom mirayveannesiii geçer canım geçer ben hamileligimi öğrendiğimde 4 haftalikti bak şimdi son 4 diyoruz😂😂
Sahra56 ege_ayaz_mom benimde 96 siz spinal mi olacaksınız benimde ikinci doğumum ama gerideki evladımı düşünmekten stres oluyorum hep 😞
ege_ayaz_mom Sahra56 evet canım ikiside spinal oldu bunuda öyle düşünüyorum Allah’tan bişey olmazsa🌹🙈
ege_ayaz_mom cahillesohbetikestim inşallah canm geçer canım geçer şimdi bak bana su gibi geviyo korku içerisindeyim😂
cahillesohbetikestim ege_ayaz_mom Allaha şükür geçiyor zaman ama zaman geçtikçe daha bir sabırsızlaşıyor insan 🤣
ege_ayaz_mom Annesibebegi o zaman sizinde safaginiz bellisiz son 5 diyosun ama bakmissinki akşam sancı Tutmus bebiş gelmiş 😄😄
Gulceefe-00 ege_ayaz_mom uygulamaya göre son 8 ama bakalım kızımın gönlü ne zaman olacak da gelecek. Normal doğum bekliyorum iki gündür leke geliyordu nst ye girdim sancı falan yok o yüzden beklemeye devam 😃
ege_ayaz_mom Anne8484 aynen bende öyleyim valla yatakta zorla dönüyorum eşim saolsun yardımcı oluyo ne yapalım aynı bedende son zamanlarimiz az kaldı 🥰