busra_2332 36+5 normalde 23 gün var ama doktor bu o kadar beklemez 10-15 güne gelir ultrasonda öyle gözüküyor dedi. Sizce de erken gelir mi yoksa ultrasondaki pek çıkmıyor mu? Doğruluk payı nedir bilenler yazabilir miii? ☺️
Aylaa55 busra_2332 bana 3 Ocak da doğum olur demişti sonra pozisyonu ters diye 20 Aralık dedi dün kontrolüm vardı Pazartesi sabah doğuma giriyorum 😓😓 bebek kilo alamıyor dedi 37 haftamda tam doğurmuş olucam oğlumu
KucukAnne538 Aysemnurgok Yaa sağlıkla gelsinler de istedikleri zaman gelsinler şunun şurasında ne kaldı ki zaten😍
Gulceefe-00 Dün sekiz gün kaldı ağrı sancı yok diyordum gece ağrılar başladı sabah hastaneye geldik 4 cm açılma varmsi yatış yaptılar normal doğum için bekliyorum dua edin hayırlısı ile kucağıma alayım
KadersizMelek Aylaa55 Yozgat’ta yaşıyorum ben normalde de Ankara gazi üniversitesi tıp fakültesi hastanesin de doğum yapacağım Allah nasip ederse inşallah 🤲🏻
ege_ayaz_mom Sibelcem1823 😂😂😂 valla ben sezeryan olduğum için açılma nasıl olur olmaz bilmiyorum görmedim yaşamadım yani😁