Fasulyeninannesi1 Son 121. Valla cok ilginc, daha dun 180leri 190lari sayiyordum. Nasil gececek bu zaman yahu diyordum. Simdi 20 gun sonra iki basamakli sayilara inecegiz 😁 Rabbim sagsalim kavustursun bizi minik fasulyem, sabirsizlikla gelmeni bekliyoruz.
ege_ayaz_mom Fasulyeninannesi1 aynen canım bende bir zamanlar öyle diyordum ama çok şükür kavuşmamıza son 3 gün kaldi🙈sağlıkla gelsinler inşallah 🥰🙏
ege_ayaz_mom Efraimmm oda biseymi benim doğuma kalmış 3 gün ben bile aseriyorum daha dün durum almaya gönderdim 😄😄 normaldir normaldir 😁
Eakoluk asena9 aaa sizinle birebir aynıyız bicimde doğum seklimiz belli değil o yüzden şu kadar gün diyemiyorum 🤭
asena9 Eakoluk her an tetikte bekliyoruz değil mi zaman geçmek bilmiyor artık ☺️ Sağlıkla sıhhtle en doğru zamanda kolaylıkla kavuşalım inşallah bebişlerimize 🙏🏼🥰
ege_ayaz_mom Yagmurdgdgn13 doktorum sorun olmadığı için beklemeyi önerdi bebeğim normal doğumda doğan bebekler gibi gununu bekledi yani yinede 🙈🥰
ege_ayaz_mom Melek-inci11 ay 4. Rabbim sanada kolaylık versin canım Ben ikincide çok zorlandigim için 3.de daha zor olur diye korkuyorum bakalım nasıl geçecek iyileşme surecim falan🙄