Melek-inci11 ege_ayaz_mom benimde bu ayın 21 inde sezeryanım 4. Olucak bende korkuyorum Sevinç korku telaş hepsi karışık
ege_ayaz_mom Melek-inci11 ay 4. Rabbim sanada kolaylık versin canım Ben ikincide çok zorlandigim için 3.de daha zor olur diye korkuyorum bakalım nasıl geçecek iyileşme surecim falan🙄
HaticeBerkayBalat3103 @Tughanalpinannesii_ benimde son 16 günüm normal dogum istiyorum ama hala gelen giden yok ilk gebeliğim pazartesi günü çatı muayenesi olucam bundan bir hafta önce kontrole gittim normal dogum gözüküyor dedi doktorumuz ama bilemiyorum bu gidişle nolcak plates hurma ada çayı yürüyüş yapıyorum ama tık yok 🤷♀️
Berfinyazkent Kızlar ya benimki doğmuyor bi türlü 40+2 olduk ama tık yok hurmadan yürüyüşten duştan o kadar sıkıldım ki 🤦
missengineer Beyza97 bugün nst’de sancım çıktı. Arada bir düzenli kasılmalarım oluyor bi kaç saat sonra geçiyor. Biraz da bel ağrım var. Doktorla konuştum, bunların hepsi haberci dedi:)
Ozgull11 ege_ayaz_mom son 9 gün kaldı ilk gebelik ilk sezaryen korku heyecan endişe merak herşeyi yaşıyorum Rabbım sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin 🥰🥰🥰🥰
edagulbalkiss68 ege_ayaz_mom bende 38.5 gun almaya gidecem bende cok korkuyorum ayni senin gibi arkamda iki evladim koyup gitmekten insallaah sagsaglim kucagimiza almayi nasip eder rabbimm
Sevgiasma ege_ayaz_mom 38+4 olduk son 10 ❤️ Benim ilk olduğu için normal Doğumu bekliyoruz hayırlısıyla sende kucağına alırsın inşallah 🌹