merakliblog teşekkür ederim tavsiyeniz için 🙏🏽 Patates yedim öğleden beri iyiyim ama tekrar başlarsa bu defa kahveyi de denicem. En azından onda şeker yok.

Minoo01 hamilelik sürecimde bende zaman zaman ishaller oldum hatta baya kötüydü 5 gün sürmüşlüğü var acile gittiğimde hiçbiri ilaç yazmadı önerilen şeyler sıvı alımını bol tutmamdı bende her WC’den çıktıktan sonra 1 bardak su içiyordum yani kaybettiğim sıvıyı yerine koyuyordum birde evde patates haşlayıp havuç yiyordum bol bol kendiliğinden geçti bebeğime bişey olmadan

tugbaa_g bende gebelik şekeri olduğu için havuş ve patates yasak. Ama bu gün mecbur 1 tane patates haşladım yedim. Şükür öğleden bu yana tuvalete gitmedim. Umarım geçmiştir 🙌🏼

Minoo01 valla benm annemin asermesi kötü geçtiği için bana hamileyken 5 ay boyunca günde 1 tane cam şişe içermiş. Çok şükür sağlık problemim yok 😊😊 bende içiyorum ara ara çok şükür bi sıkıntı yaşamadım 😊😊

ArelinAnnesi01 hım anladım. Eşim çok karşı kolaya. Normal de de içirmez eve almaz. Hamileyken hiç izin vermiyor. Aşersem bile. 🤷🏻‍♀️

Deletedmom_6 sanırım işe yaradı. Haşlanmış patates kesmişti ama akşam yine başladı 🤦🏽‍♀️ Sabah dediğiniz gibi türk kahvesini yaptım, şu saat oldu 1 defa çıktım. Umarım tam etki eder. Yine yapacağım.

Minoo01 leblebi ye soda ve bol su iç su kaybından dolayı suya ihtiyacın olucak