Gebelikte ishal 😔
Deletedmom_6 sorarım bi. Acilde ki doktor da demişti onu 🤔
Minoo01 sana en uygunu toz kahveye limon sık tüket. Kahve bi tatlı kaşığı limon 4-5 damla yut biraz bekle öyle su iç hemen keser
Minoo01 nişastalı yoğurt ye canım
merakliblog teşekkür ederim tavsiyeniz için 🙏🏽 Patates yedim öğleden beri iyiyim ama tekrar başlarsa bu defa kahveyi de denicem. En azından onda şeker yok.
Minoo01 geçer inşallah 🤲🏼
Minoo01 hamilelik sürecimde bende zaman zaman ishaller oldum hatta baya kötüydü 5 gün sürmüşlüğü var acile gittiğimde hiçbiri ilaç yazmadı önerilen şeyler sıvı alımını bol tutmamdı bende her WC’den çıktıktan sonra 1 bardak su içiyordum yani kaybettiğim sıvıyı yerine koyuyordum birde evde patates haşlayıp havuç yiyordum bol bol kendiliğinden geçti bebeğime bişey olmadan
Minoo01 valla benm annemin asermesi kötü geçtiği için bana hamileyken 5 ay boyunca günde 1 tane cam şişe içermiş. Çok şükür sağlık problemim yok 😊😊 bende içiyorum ara ara çok şükür bi sıkıntı yaşamadım 😊😊
ArelinAnnesi01 cam şişe derken 🤔☺️
Minoo01 bu pepsi cococolanın minik cam şişeleri var ya ondan canım tek kişilik
ArelinAnnesi01 hım anladım. Eşim çok karşı kolaya. Normal de de içirmez eve almaz. Hamileyken hiç izin vermiyor. Aşersem bile. 🤷🏻♀️
Deletedmom_6 sanırım işe yaradı. Haşlanmış patates kesmişti ama akşam yine başladı 🤦🏽♀️ Sabah dediğiniz gibi türk kahvesini yaptım, şu saat oldu 1 defa çıktım. Umarım tam etki eder. Yine yapacağım.
Minoo01 umarım tamamen keeser 🙏🏼🙏🏼😊
Deletedmom_6 umarım ☺️🙏🏽 Hala yok bakalım bişey ☺️