Bu durumu yaşayan anne adayları. Hanği ilacı kullandınız ? Yada ne yaptınız da geçti. Acil doktoru ilaç yazdı ama gebe olunca kullanmakta kararsız kaldım 🤔 devletteki acil doktoru ilaç yazamam genesiniz dedi, özelde ki acil doktoru ise yazdı 🤷🏻♀️ O yüzden kafam karıştı.
Gebelikte ishal 😔
⏏️⏏️⏏️
Minoo01 haşlanmış patates yada muz yiyin iyi geliyor
anneveikibebekli gebelik şekerim var maalesef yasak onlar bana. Ama dün mecbur 2-3 dilim patates yedim. Şekerimi çok yükseltiyorlar 😔
Minoo01 anladım geçmiş olsun 💐
anneveikibebekli teşekkür ederim 🙏🏽
Minoo01 leblebi ve kola etki ediyor genellie
Kaçıncı haftadasın
Minoo01 türk kahvesine limon sık kahve kuru olacak ama onuda yuvarla hap gibi iç 👌🏻 Ne zaman yapsam şak kesilir umarım sizde de işe yarar
ArelinAnnesi01 kola gebelikte bilmiyorum ne kadar sağlıklı olur 🤔 ama teşekkür ederim bilği verdiğiniz için 🙏🏽 Leblebiyi denicem.
Tugcekus26 34+2 günlük şuan.
Deletedmom_6 çok teşekkür ederim 🙏🏽 İnşllah işe yararda geçer. Tahliller temiz çıktı. Sanırım ilaç kaynaklı ishal. İdrar yolu enfeksiyonu için ilaç kullanıyordum. Ama bu gün 3 gün olacak ishal. Dün serum yedim en azından susuzluğuma iyi geldi. Bulantımdan suda içemiyordum
Minoo01 canım boooooool su iç, leblebi yiyebilirsin şekerin varsa etkilemez
Minoo01 geçmiş olsun evet ya çok kötü bir şey insanın halide kalmıyor umarım tez zamanda geçer 🙏🏼
Deletedmom62627 teşekkür ederim. Bulantıda içemiyordum ama serumdan sonra bulantım düzeldi gibi. Şimdi bol bol içmeye çalışıyorum
Deletedmom_6 çok teşekkür ederim 🙏🏽 Valla öyle. Tuvalete git gel bittim. Hamilede olunca daha zor. Ağrılarda bir yandan. Birde oğlum var 21 aylık onunlada ilğilenmem gerekiyor
Minoo01 doktorunuza enterogermina kullanımını sorun