Deletedmom_7 seker55 gecikme olsun tekrar edin geç döllenmeyse adet günü testlerde belli olmayabilir.
seker55 Deletedmom_7 Bilmiyorum ki bugün de adet olmadım bekliyorum artık dün olmam gerekir di olmadı pazartesi kan veririm sağlık ocağında
Happymommy seker55 adetime 3 gun varken kaset testle ogrendim, kan testinde de beta hcg 729 cikti, ikinci cizgi baya belirgindi
startown seker55 adetim 12yada 13gün gecikmişti o zaman yaptım.Başlarda gebelik varsada çıkmayabiliyor.Rabbim isteyen hakeden kim varsa sağlıkla nasib etsin inşallah.
seker55 startown İşallah 🙏hala adet olmadım yarını da beklicem olmazsam pazartesi sabah ilk işim kan vermek bir de genetik pıhtılaşma var hemen sanırım iğne kullanmam gerek kafam karışık acaba mı diyorum kendi kendime sonra da diyorum çok ümitlenme
bebegim42_ mehmel54 Maşallah maşallah Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah kuzum 🤲🏻🤲🏻
iziko Adetim bir hafta geçtikten sonra test yapmıştım direk çift çizgi olmuştu. Şu an 8 haftalık hamileyim 🤰🥰
kemalim01 seker55 bende temmuzda kürtaj oldum malesef şuan tekrar istiyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah
bebegim42_ seker55 inşallah kuzum rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 senden de güzel haberler bekliyoruz inşallah ☺️