Damlamuratalparslan seker55 evliligimin 1 bucuk ayini doldurmustum adetime bı hafta varken normal testle öğrendim
bluees1207 seker55 benim reglime 2 gün kala evde yaptığım testte çift çizgi ıktı kan verdim bthcg 454 çıktı ama herkeste bu değişiyor
bluees1207 seker55 bazen kimyasal gebelik olabiliyor korunmayı bıraktığım ilk ayda benimde öyle olmuştu hatta kandada 33 çıkmıştı ama 8. Günde 5e düştü ve regli oldum
[silindi] Adetten 6-7 gün öncesine kadar doğru sonuç veren testi yaptım adet günümden 5gün önce negatif çıkmıştı, bir gün gecikti test yaptım pozitif çıktı 🙄
kemalim01 seker55 bende bugün kan verdim sağlık ocağına bugün öğleden sonra belli olur umarım sonuç kağıdı verdiler ordan takip edecem bir önceki gebeliğimde o şekilde öğrenmiştim inşallah pozitif sonuçlar alırız 🤲🤲
seker55 kemalim01 şimdi baktım çıkmamış sonucu internetten çok da umutlanmıyorum test çıkardı çünkü 2günlük gecikmeye bugün oldu zaten 3.gün
kemalim01 seker55 ben geçen gebelikte aynı gün 3-4 gibi öğrenmiştim gebeliği eger değişmesiyle çıkarsa diye beklemedeyim