kemalim01 seker55 bende temmuzda kürtaj oldum malesef şuan tekrar istiyorum isteyen herkese nasip olsun inşallah
Zeynepgl seker55 Daha gecikmen olmamış canım bunu bilemeyiz ümidini kesme herkeste aynı olmuyo malesef sende çıkmaz başkasında hemen çıkar öyle düşünme 🙏🏻🌸
Gul33 seker55 kızımda adetten 4 gün önce öğrendim, adet günümde de doktora gittim beta 1853’tü. oğlumda adet günümde öğrendim, 1 gün sonra beta 760’tı.
seker55 12Melissa yani canım yok test yaptım negatif bugün de adet olmam gerekir di ne diyeyim allah hayırlısını versin rabbime güveniyorum
seker55 Bir umut sordum kızlar sağolun yazdınız hamilesiniz bana dua eder misiniz duanız sizin özel çünkü adım Hatice rabbim de bana sağlıklı bir bebek nasip etsin işallah
CansuDRY seker55 Kızımı adet 2 gün geçince Oğlumu adete 4 gün kala Bu gebeliğimi adet 2 gün geçince.😊🙏🏻
Rabiaseher seker55 hemen cikmiyo belki daha cok yenidir benimde adetim 6 gun gecti sabah ilk idrarla test yaptim cift cizgi cikti bugun
seker55 Zeynepgl İşallah canım hayırlısı ne ise ona nasibim derler ya her nasip vaktine esirdir diye 🙏🙏🙏
Emirela seker55 Ben adetime 3 gün kala belirtim olunca test yaptm cok silik çizgi çıkmıştı. Ama anlamıştım. Adetim bir kaç gün geçince yine de yeni test yaptım o zaman çizgi netleşmişti
bebegim42_ mehmel54 benimde adetim 3 gün geçti yaptom negatif çıktı pazartesi kan vericem sizi duyunca bende umutlandım geç döllenmemiydi
Mucizebeklerkennn Ben altı gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı fakat şimdi bir buçuk gün var gogusumun ucunda çok ama çok agri var bazende sanciyor arada kasık ağrım var akıntım var sizce hamilelik olabilir mi? Gogusume dokunamıyorum bile
fenperest seker55 ben yaklasik 5-6 gun geciktigimde test yapmistim. Pozitif cikmisti. Ama oncesinde ovulasyon testine gore birliktel olmustuk. O test sayesinde de digru gunu bulabildik.