seker55 Kızlar bugün adet olmam gerek ama olmadım test yaptım negatif bir ihtimal içimden acaba mı dedim ama olmamış .acaba siz adetten önce mi sonra mı öğrendiniz diyelim ki hamile olsam bile bugün teste çıkmaz mı ?bana bir fikir verin 🙏
aselkiz seker55 Ben her iki gebeliğimi de reglim iki gün gecikince öğrenmiştim hemde kopkoyu çizgiyle erken döllenmeden dolayı, sizinki de belki geç döllenme olabilir biraz bekleyip öle yapın
Mervepera Aysella erken gebelik testinin verme ihtimali var 5 gün kala falan yap ama canım daha iyi olur
mehmel54 seker55 ben adetim 4 gün geciktiginde test yapmıştım negatif çıkmıştı annem 4 5 gün sonra tekrar yap demişti ikinciye yaptığımda 9 gün vardi adetime onda pozitifti biraz daha bekle istersen birkaç gün sonra tekrar yap
bebegim42_ mehmel54 benimde adetim 3 gün geçti yaptom negatif çıktı pazartesi kan vericem sizi duyunca bende umutlandım geç döllenmemiydi
Mervepera seker55 adetten önce öğrenmiştim ama normal test ile değil erken gebelik testi ile 2. Doz biontec asisi olacaktım olmadan yaptim ne olur ne olmaz diye Allahtan yapmışım içime doğdu heralde 🙈
Mltmsncn Adetim 1 gün geçiktiğinde test yaptım silik çift çizgi cıktı. Ertesi gün sabah ilk idrarla tekrar yaptım direk çift çizgi cıkmıstı.
seker55 Okuduklarımdan şunu anladım bu ay da bebek galan yok 🥺🥺🥺ne diyeyim ki vardır rabbimin bir bildiği
Azra_Mom seker55 2 gün gecikmeyle öğrendim sizin geç döllenmeyse dediğiniz gibi sonradan çıkabilir zamanında olsa şuan çıkması gerekiyordu