Antepli-27 H_myra1 https://imgyukle.com/i/k6awWY banada bakarmisin 12+6 burda doktor bişey demedi yurt dışında yasiyorum söylemiyorlar burda
Karamelazey Haftam da özele gitmiştim doktor kız dedi. 17. Haftam da araştırma hastanesinde randevum vardı oradaki doktor da erkek dedi. Hangisi bilemiyorum 🤦
LadyAnne Mini_kelebek aynen gostermiyor her kontrolde sırtını dönüyor bazen eşimle diyoruz kendisinden ogrenelim cinsiyeti bir kere tekmelerse kiz iki kere tekmelerse erkek diyoruz cocuk tekme bile atmiyor cok inatci bisey olacak galiba😂😂
1_elif LadyAnne ultrasona girmeden yarım saat once karısık meyve suyu ve çikolata tuketmeyı deneyın 🥰
Mini_kelebek LadyAnne ayyy çok fena yaa doğumda öğrenirsiniz artık :)) en son bizim ki de öyle yapti sırtını döndü öğrenmedik. Sizin ki gibi olurmus birde 😃😃😃🥰
gamzelianne16 Asil28 ayy bizede 12+6 da erkek dedi bende kız istiyorum 🤪 umarım değisir 😁😁 töbe töbe nasip tabi yeterki saglıklı olsun ❤️🤲🏻☘️
dreams_rain Merveferhat3839 21. Haftaya gidiyoruz şükürler olsun ki hala öğrenemedim daha yaa bebito göstermiyor
Esrtrgy Merveferhat3839 bana 13+4 de erkek dendi ben yanlış görülüyor diye bazen 17 haftaya kadar bekledim yine erkek dendi nolur nolmaz dedim 25 kadar bekledim 😂 erkekmiş bakalım şuan 35+2 😍💙
Havva-42 Merveferhat3839 ben 11+5 de öğrendim doktorum kıza benziyor dedi şuan 30 Haftalığız ve inşallah bir kızımız gelicek 😍
Kadertny Minigin_annesi0 neydi cınsıyetı erkek 12 de bellı oluyor dıyolar benım kı 13 haftalık bellı degıl de