Gizemmm01 CinyurunAnnesi bende dünöğrendim 16 haftalık suan erkek dedi Kız hissettik hep erkek cıktı😎😍😄🐘💞
LadyAnne Mini_kelebek aynen gostermiyor her kontrolde sırtını dönüyor bazen eşimle diyoruz kendisinden ogrenelim cinsiyeti bir kere tekmelerse kiz iki kere tekmelerse erkek diyoruz cocuk tekme bile atmiyor cok inatci bisey olacak galiba😂😂
Aysun97 Merveferhat3839 Ben 16. Haftamda öğrendim yani Bi kaç gün önce %80 kız dedi ama değişir mi bilmiyorum
hulyakeser Merveferhat3839 ben 11 de öğrendim ama doktorum 14 hafta yi bekleyelim dedi tam netleşmesi için ama değişmedi
Asil28 270320 12 ve 13 te büyük ihtimal erkek çıkıntısı var dedi dr ve gösterdi, 16 da kız dedi. Şimdi detaylıyı bekliyoruz ☺️
gamzelianne16 Asil28 ayy bizede 12+6 da erkek dedi bende kız istiyorum 🤪 umarım değisir 😁😁 töbe töbe nasip tabi yeterki saglıklı olsun ❤️🤲🏻☘️
Bebegim000 HazalGonca yok canım hiç değil 3 kuzenimde oğlan doğurdu hep ekşi yediler şimdi benimde öyle :)) he ama şu hepimiz de tuttu göbek şeklimiz yaygın değil top gibi bide kilo orantımız sadece göbek var gibi bişey 😀
ozge07070 __imtisall canım ben anlamıyorum bebeklerinin bacak arası fotoğrafını attı arkadaşlar benimkiyle aynı mı diye baktık ama anlayan birini etiketliyim @Bir_abla
H_myra1 Merveferhat3839 15.haftada ögrendim ben kendim geç gitmiştim bilerek cinsiyeti de ögrenmek için