Fkug Merveferhat3839 ben 10 haftalığım dayanamadım bugün kontrolde sordum cok erken daha dedi ama oglumda 13 haftalıkken ögrenmistim erken ögrenilen cinsiyetlerde degişiklik olabiliyor ilerde saglıkla alın kucagınıza inşallah
Fkug Tuba1212 bende akşam lekelenmeden dolayı acile gittim kanımda enfeksiyon 20 cıktı bir gün yatış verdi size ne dediler
Reyhanhnm Merveferhat3839 evet var benim doktorum ikili taramada net cinsiyeti söylerim dedi ama 12 de gitsen daha iyi olur
Merve003 Merveferhat3839 kızlar karslı olanlar burda mı? Burdaysa detaylı ultrason varmı ben bebegimşn cinsiyetini daha ögrenmedimde
1_elif LadyAnne ultrasona girmeden yarım saat once karısık meyve suyu ve çikolata tuketmeyı deneyın 🥰
Rabiaugur Ben 12. haftada ikili test için gittim büyük ihtimalle kız ama kesin değil dedi 14 haftalıkkrn randevum var o zaman netleşir sanırım
Mini_kelebek LadyAnne ayyy çok fena yaa doğumda öğrenirsiniz artık :)) en son bizim ki de öyle yapti sırtını döndü öğrenmedik. Sizin ki gibi olurmus birde 😃😃😃🥰
LadyAnne Mini_kelebek Aynen bizimki doguma kalacak gibi aman sizinki oyle olmasin meraktan ölüyor insan😂 neyse saglikla gelsinlerdee gerisi onemli dehil sabrederiz biz iki ay daha🌸
Wonderful_mom BerayAzra benim ilk cocugum kizdi onda 7.24 uyuyordum.. ona bagli dgl..bunda uyku yok bakalim me olacak..
Gizemtataroglu Merveferhat3839 2 Li testte erkek olabilir dedi 13+4 de erkek olduğunu öğrendik erkek bebek daha erken öğreniliyor tabi bebeğin pozisyonu da önemli
zeynepozkara027 ozge07070 Allah Allah degisyomu ben 12 haftalik gebeyim büyük ihtimal kiz dedi 2 haftaya netlesir dedi sence degisirmi ozmn
H_myra1 SEVGIMSEN her işimi kendim yapıyorum ben ev temizligi yemek ne varsa herşeyi kendim yapıyorum dogru anladım cevapladım degilmi 😅