tugbakya Merveferhat3839 12. Haftamda ikili test için gittim. Bi tahmini olmadığını söyledi doktor 15te gel dedi. O zaman gorebilirse soyleyecek.
Seross10 Merveferhat3839 15+3te öğrendim. 11 haftalıkken tarama yapıldı ama söylemediler 13 haftalıkken gitmiştim ama bacaklarını kapattığı için göremedik
Edacelik  güzel hamişler benimde resmime bakıp yorum yapar mısınız bizde şuan 10+2 olduk bugün.
HazalGonca Bebegim000 hadi ya ben de tuttu ama ekşi yedim kızım okdu tatlı yedim oplum olacak demek ki o da tutarlı değil 🤔😁
Bebegim000 HazalGonca yok canım hiç değil 3 kuzenimde oğlan doğurdu hep ekşi yediler şimdi benimde öyle :)) he ama şu hepimiz de tuttu göbek şeklimiz yaygın değil top gibi bide kilo orantımız sadece göbek var gibi bişey 😀
Busra0147_ Merveferhat3839 erkekse hemen kendini gösterir ama kız sa bekletiyor 16. Cı haftada kesin çıkıyor canım saglıkla kucagına al
Gonul_1 Merveferhat3839 iyi bir doktor size 16 haftada söyler ben 16 haftada öğrendim ki normalde o erken veya 2li teste cıkmaz canım
alistero Bize 12. Hafta yüzde 70 kız dedi 13. Haftada nipty testi yaptırdik. 14. Haftada kızımız olucagini öğrendik. ♥️🤰🧿
minikpandammmm İİİ Merveferhat3839 Haftada büyük ihtimal erkek dedi . 13. Haftada Kesin kız dedi doktor. Benimki yüz üstü yatıyordu göstermiyordu. Çikolata meyvesuyu sogk su içtim öyle açtı . Doktor kesin Dedi 13. Haftada ama bilemiyorum
Tuba1212 12+3 değiştim Perşembe günü doktor kıza benziyor dedi dün biraz lekelenmem oldu akşam acile gittim herşey iyiydi o da erkek dedi 😂😂 bakalım hangisi doğru bizde anlamadık
Fkug Tuba1212 bende akşam lekelenmeden dolayı acile gittim kanımda enfeksiyon 20 cıktı bir gün yatış verdi size ne dediler