Hatice_delikts masalinannesi12 koyverdim gitti diyosun maşallah az kalmış sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 😘😍
Algorab Hatice_delikts uff benimde ole daha 28.haftadayim ustelik simdiden yuvarlaniyorum🙃🙃 hayirlisiyla bebislerimiz bi dogsa da kurtulsak su kilolardan 😀yani umarim🙏🙏
Oznurkk Hatice_delikts kızım olacak ekşiyi aşırı seviyorum. Ama hamileliğimden beri aklım hep tatlılarda. O aklımda olan her şeyi yesem yerimden kalkamam galiba. Doktorum bebeği zehirlersin dikkat et deyince korkuyla yiyorum isteklerimi bastırmaya çalışıyorum 🥺
Oznurkk Hatice_delikts doktoruma göre evet 🥺 tatlı meyve ve hamur işleri ekmek yeme dedi. Yine az az yiyorum korkuyla da olsa 😕
Gmzeucr Hatice_delikts bende aynıyım yani hiç bişi bulamıyosam evde küçük şekerler var onları yiyorum bu haftalarde şeker yükleme taramam var acaba ondanmı bu kadar şeker istyorum diyorum ama dayanamıyorum yani engelleyemiyorum kendimi şuan yine aklıma geldi gidip yemek istyorum çikolata tenceresine düşüp doyana kadar yemek istyorum nolcak benim bu halim 🤣🤣
ozmus Deli gibi tatlı şeyler istiyor canım. Hani çirkin kremalı ucuz yaşpastalar olur ya onlardan yemek istiyorum 😂 yemeyeyim diye 2 3 kaşık tahin pekmez atıp ağzıma mutfaktan kaçıyorum 😂😂😂
Carriebradshow Ben tatlıdan tiksindim resmen. Tatlı hiç bişey yiyemiyorum kuru meyve dahil. 17 haftalık hamileyim ama hala geçmedi. Şikayetim yok zaten yararlı bişey değil ☺️
Hatice_delikts Carriebradshow bende ilk 3 ay tiksinmişyim herşeyden sonra sı bomba gibi geliyor işte 🤣