kahvesever__ Hatice_delikts valla nasıl kendimizi durduracaz bilmiyorum 😂😂 hele gece olunca dolaptan çıkmıyorum
Hatice_delikts kahvesever__ bende öyle sonra böyle Bi mide bulantısı geliyo anlık geçiuo ama geçtikten sonra tekrar devam 🤣
Hayal0102 Bastirmiyorum😁 yiyorum. Normalde çikolatayi çok severdim hamileligin ilk 4 ayı tatlı şeyler yiyemedim ağzıma acı bir tat geliyordu yiyince. 2 trimesterda geçti 3 e girdim gireli de küçük tatlı krizleri geçiriyorum 😁
kahvesever__ Hatice_delikts şükür bir haftadır mide bulantısı çekmiyorum ilk 3 ay öldüm mide bulantısından yeni yeni düzeldim şimdi tam gaz yiyorum yemedim günlerin acısını çıkarıyorum 😁😁
Hatice_delikts kahvesever__ oh valla en iyisini yapıyorsun gerçekten hamileliğimizide özlicez gibi herşeyiyle yemek yeme kısmında hediye gibi bir şey tadını çıkarmak lazım 😊😊
kahvesever__ Hatice_delikts valla aynen ne buluyorsam yiyorum eşimde diyor 200 kiloyla doğuma gitmesen şükür et 😂😂
Moniza kahvesever__ ben de çok seviyorum tatlı yememeye çalışıyorum eşimde kızıyor sen ye sonra nasıl olsa verirsin diye sürekli bir şeyler getiriyor önüme ya 😑
Algorab Hatice_delikts meyve kurusu yiyin cok cok caniniz cekerse tahin pekmez kasiklayin😀😀 bi de eve tatli sokmayin ya da siz yapmayin bence yoksa oo 😬😬 kilolar alip basini gidio maalesef
masalinannesi12 Hatice_delikts bastırmıyorum baya yiyorum 😂 hergun ya tatlı ya çikolata hatta az once 2 çikolata yedim hiç pişman değilim 😂 doğumuma surda 23 gün kaldı zaten doğumdan sonra zayıflamak için uzun sure ayrı kalıcam nasılsa şimdi bari rahat rahat yiyim 😂😂😂
Hatice_delikts masalinannesi12 koyverdim gitti diyosun maşallah az kalmış sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin rabbim 😘😍
Moniza masalinannesi12 bende ilk gebeligimde öyleydim hatta nutellayi 1 haftda bitirmistim🤭doğumdan sonra diyet yaparken bir daha hamile kalırsam asla bu kadar yemicem dedim şu an hamileyim o kadar yememeye çalışıyorum ama yine alıyorum kilo sanırım benim bünyem böyle 🥲