Fatmanur123nrt Edaa0707 19. Haftada hissettim ilk kelebek çırpıntısı gibi şeyleri 21. Haftada ilk tekmesini hissettim
Snmz Edaa0707 bugün 18 olduk karıncalanma vardı bi kaç gündür bugün de sanki karnımda bşey geziyo gibiii 😍
525559 Haftada hissettim 22 de daha net aslında hareket oluyomuş ama ilk gebelikte ve hafif olduğundan sanırım hemen hissedemiyomuşuz 🌸
Missewos Edaa0707 12. Haftadayim canim 3 gundur cok yogun sekilde hissediyorum kanamam oldu sanki anne iyiyim der gibi hareket ediyor. Doktorumuzda yerinde durmayan bi oglun var Allah yardim etsin dedi 😄
Glsh14 Missewos canim nasil hissettin?bende 12+3 umde merak ettim.bugun tuhaf bisey hissettim ama bana mi oyle geldi yoksa hareket mi bilemedim☺️
3Aysenur33 Esrayel Benimde ilk gebeliğim 19.haftada çok hafif şekilde hissetmeye başladım. Korkmayın zamanla daha da sertleşiyor hareketleri.
Nurtekeli42 15 haftalıgız bugun ultrasyon çektırdık bebek kendını gostermedı bacaklaıyla kapatmış kızmı erkekmı yapardı eskıden oyle derlerdı bılgınız varmı
Gulum_servet9 Nurtekeli42 herkes kız kendini kapatır der ama benim bebeğimde kapatmıştı bacaklarını arkası dönüktü 1 hafta sonra gittim erkek olacağını öğrendim🥰
Hbbusra Gece yanlışlıkla yüz üstü yattığımda seyrelme ve karın ağrısı ile uyanıyorum 13+3 haftadayiz🤍
Tomurcuk1 Annekuzusu_0 Eğer öyleyse bizim kız hiç nazlı olmayacak 14 haftada netlesti 12 de tahminen kız demişti doktorumuz bizimki baya sergiledi kendini 😊🤗
Esrayel Drya55 Drya55 bende bir ay sonra detaylı ultrason için gidecem bakalım hayırlısı olsun inşallah